Czateria...cd
Jestem ciekaw jak by to fajnie się złożyło przy uderzeniu jeśli bez ,,modyfikacji" seicento nie należy do aut bezpiecznych.
Oj tam oj tam strefa zgniotu jak w maluchu kończy się na silniku tak że tragedii nie ma 
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Mogli wyciąć wszystko razem z zawiasami i zamkiem, wtedy można by było otwierać tą ścianę grodziową i nie padało by na ,,pakę" 

JohnnyB napisał(a): Passeratii 1.8 TSi DSG
W końcu pojeździsz porządnym autem.
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a): Passeratii 1.8 TSi DSG
W końcu pojeździsz porządnym autem.
Ba
Mój Golf się produkuje, ale już mamy info że bedzie dopiero w październiku ..... eh...
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):Ja znowu megane ujeżdżam, nawet się do najmniejszego garażu zmieściła
Fajne poprowadzenie szlaucha
Zastanawiam się czy to dobra opcja żeby sprzedać mieszkania i kupić z teściami jeden dom z oddzielnymi wejściami. Zawsze to podwórko, garaż, spokój. 
Zależy jakich masz teściów. Początkowo średnio mi się ten pomysł podobał, ale teraz przy dzieciach ma to sporo zalet. Wiadomo, że dom traktujemy jak dwa osobne mieszkania. Każdy sobie, chociaż wspólna pomoc w wielu sprawach występuje. Zależy od ludzi. Są tacy z którymi nie da się żyć.
Propo ulepow opowiadalem wam jak mi zgnila belka w subaru w tylnym zderzaku? I zderzak brzydko wisiał a miałem akurat identyko deskę. Pomalowalem ja ehh było mega profi i lżejsze hihi
Dopisano 25 lip 2017 20:43:
No i zapomniałem że nie ma słowa propo
Dopisano 25 lip 2017 20:43:
No i zapomniałem że nie ma słowa propo
loockas napisał(a):Zależy jakich masz teściów. Początkowo średnio mi się ten pomysł podobał, ale teraz przy dzieciach ma to sporo zalet. Wiadomo, że dom traktujemy jak dwa osobne mieszkania. Każdy sobie, chociaż wspólna pomoc w wielu sprawach występuje. Zależy od ludzi. Są tacy z którymi nie da się żyć.
Właśnie chce żeby każdy miał swoje wejście a jednak dom z działką to co innego niż blok w centrum. Teście są bezproblemowi i nie wciskają nos tam gdzie nie trzeba, znalazłem takie dwa domy z oddzielny wejściem jeden droższy do zamieszkania od zaraz drugi tańszy i wymaga remontu ale większa działka, najśmieszniejsze że na tej samej ulicy
Beny napisał(a):Zastanów się dobrze
No na razie się zastanawiam ale coś podejrzewam że teście przyzwyczajeni do swojego czwartego piętra pewnie będą kręcić nosem. Jest to specyficzny typ ludzi, no i są za PISem