Dziękuję za pomoc!
Wielkie podziękowania dla Pioteq25 za poświęcony czas w wielką sobotę na kalibrację wtrysków w mojej M6,szukanie w katalogach grubości podkładek,instruktarz do Forscan-a i wszelkie inne pomocne informacje prawie w święta. Chylę czoła i również Piotrasa zaliczam do grupy osób służących pomocą w każdej chwili

Wielkie podziękowania dla mcrow za pomoc w ocenie samochodu przed zakupem. Bardzo się starał i takie podziękowania na pewno nie wystarczą. Mazda Premacy dzisiaj kupiona, dlatego pozostanę na forum i tak szybko się mnie nie pozbędziecie. 
- Od: 28 wrz 2015, 18:13
- Auto: Mazda Premacy, 2003, 1,8 benzyna
Już trochę po czasie ale mimo wszystko – dziękuję bardzo koledze Norreca za pomoc w szybkim i sprawnym zorganizowaniu transportu paczki DE-PL 

Ogromne podziękowania dla Fasoli, dzięki któremu w ekspresowym tempie i w sumie w ostatniej chwili zdobyliśmy alternator do Almery. Nie musieliśmy nocować na Torze, ani lawetować się do domu
DZIĘKUJEMY 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Wielkie podziękowania dla xRafalx za zaangażowanie i nieocenioną pomoc na MegaZlot Ryki 2017 przy ogarnięciu tematu rozwalonego wysprzęglika a także dla reszty chłopaków za pożyczenie zestawu kluczy, podnośnika i cenne porady.
Dzięki Wam udało się wrócić do domu na kołach.
WIELKIE DZIEKI!
Dzięki Wam udało się wrócić do domu na kołach.
WIELKIE DZIEKI!
Chciałbym tutaj również podziękować makmarcowi za nocny wkład jaki włożył i materiały polerskie i tchnął nowe życie srebra na karoserii mojej M.
Wielki szacun Marcin.
Wielki szacun Marcin.

Polecam się na przyszłość