JohnnyB napisał(a):Mazda stosuje secjalną technologię podkładu, rdza jako podklad pod bazę.
Bo na puszce napisali że to farba na rdzę

www.mazdaspeed.pl
JohnnyB napisał(a):Mazda stosuje secjalną technologię podkładu, rdza jako podklad pod bazę.
nemi napisał(a):Ehhh, A2 nie cierpię. Przy takim ruchu jak dziś prawy pas 90 km/h, lewy 170. I ja tym swoim 1.2 jadę z tymi szaleńcami, żeby nie snuć się po drodze. Dobrze, że pod Łodzią odbijałem na Wro.
Bimbak napisał(a):Przyjmę serce i wątrobę :/
Wy tam macie 400km? Przez Śrem jechaliscie czy jak?brii napisał(a):nemi napisał(a):Ehhh, A2 nie cierpię. Przy takim ruchu jak dziś prawy pas 90 km/h, lewy 170. I ja tym swoim 1.2 jadę z tymi szaleńcami, żeby nie snuć się po drodze. Dobrze, że pod Łodzią odbijałem na Wro.
Nie cierpię A4. Przy takim ruchu jak wczoraj prawy pas 90 km/h a na lewym tamują ruch jadąc 170km/h
Boczne drogi puste, a na S8 kultura – tłoku nie było. 398km pyknięte w 5 godzin + godzina na kolację po drodze.Bimbak napisał(a):Przyjmę serce i wątrobę :/
Ten kto wpadł na pomysł żeby od razu po weekendzie był poniedziałek powinien zostać nabity na pal
Bimbak napisał(a):Wy tam macie 400km? Przez Śrem jechaliscie czy jak?
nemi napisał(a):Taaa, poniedziałek... 5:50 już przy komputerze. Mój rekord jeśli chodzi o godzinę, gdy już byłem zalogowany.
nemi napisał(a):5:50 już przy komputerze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości