Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Czateria...cd
Ja poszłem i kupiłem od ręki tak w jednym jak i w drugim przypadku, nie wiem gdzie kupujesz ale zmień deelera 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Ja mam już prawie nową
Musiałem oddać do zmniejszenia, bo mi paluchy mocno schudły. Na tyle mocno, ze gubiłem obrączkę. Oddałem do zmniejszenia z obawą czy się w ogóle da, bo mam dwukolorową. Koleś powiedział, że spoko bo nie trzeba ciąć wystarczy ścisnąć do wewnątrz – 25zł. Zmniejszenie się udało. Chciał jeszcze wyczyścić i przepolerować. Wrzucił do kwasu i pękła wzdłuż na dwie części
Prawdopodobnie źle zlutowana. Polutował na nowo, ale grawer się poszedł ehm więc zrobił nowy. Wzorek na łączeniu też trzeba było zrobić na nowo. Zrobiona super ale się koleś za 25zł trochę narobił 
Jeśli dowiezie do Łodzi to mimo tego, że to diesel to się zastanowię – jakiś tani wirus na prostych zrekompensuje większą masę a w zakrętach jakoś to trzeba będzie przeżyć 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
"człowiek larwa"

Kurna, i pomyśleć że pamiętam czasy kiedy auta z salonu były tańsze od aut używanych ....

Kurna, i pomyśleć że pamiętam czasy kiedy auta z salonu były tańsze od aut używanych ....
brii napisał(a):Jeśli dowiezie do Łodzi to mimo tego, że to diesel to się zastanowię – jakiś tani wirus na prostych zrekompensuje większą masę a w zakrętach jakoś to trzeba będzie przeżyć
Mogę zapytać czy nie jedzie przez Łódź
Ile na allegro wirus do takiego cuda?
loockas napisał(a): jest z tego ledwo 20 kunia
Mało? To przecież 20% więcej.
To tak jakby +50KM dla Forda było mało
Tu jest benzyna

I nawet by mógł Bimbak nią przyjechać
Grzyby – tym ogłoszeniem przekraczamy próg bólu jeśli idzie o cenę 
Program +40KM na "odwal się" da się zrobić za 500zł.
Program +40KM na "odwal się" da się zrobić za 500zł.
Ostatnio edytowano 19 lip 2017, 15:25 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Heh, zastałem chyba 8 przesyłek z chin. Żona znalazła jakiś sklep ze skarpetami dla dzieci i kupuje naszym dzieciom i coś dla dzieci koleżanek.
Ale kupiła też coś sobie – piżamę
. Widzę wzięła większy rozmiar, bo jak to chińskie rzeczy – rozmiary są grubo zaniżone najczęściej. Tym razem jednak na moje oko musiałby przytyć z 70 kg i mieć ze dwa metry w biuście. Dlatego już dawno mi się znudziło kupowanie z ali... Kiedyś kupiłem strój kąpielowy w rozmiarze uniwersalnym. Wszystko pięknie, tylko też był na osobę...bardzo okrągłą jeśli chodzi o obwód, ale tułów musiałby być siedmiolatki na długość
. Dziwne proporcje muszą mieć w tych Chinach 
Ale kupiła też coś sobie – piżamę
Nie kupujemy nic, co się nie opłaca
.
Że dzieci potrzebują dostaw świeżych skarpet co jakiś czas wiadomo zawsze i można kupić je naprawdę tanio, więc oczekiwanie 2 miesiące to nie kłopot
.
Potrzebujemy śliniaki do żłobka w ilości 7 sztuk i w PL takie kosztują niemal 40 zł za sztukę – tam 2$.
Niemniej jednak kupienie czegoś dla osoby dorosłej jest mocno wątpliwe. Pewnie trafiła na jakąś 'promocję' za 10 centów z tą piżama, bo nie bardzo wierzę, że by coś takiego kupiła tak po prostu
Że dzieci potrzebują dostaw świeżych skarpet co jakiś czas wiadomo zawsze i można kupić je naprawdę tanio, więc oczekiwanie 2 miesiące to nie kłopot
Potrzebujemy śliniaki do żłobka w ilości 7 sztuk i w PL takie kosztują niemal 40 zł za sztukę – tam 2$.
Niemniej jednak kupienie czegoś dla osoby dorosłej jest mocno wątpliwe. Pewnie trafiła na jakąś 'promocję' za 10 centów z tą piżama, bo nie bardzo wierzę, że by coś takiego kupiła tak po prostu