Virtual Tuning
Nie rozumiesz jacobs samego pomysłu Piotrka ? jeśli tak jest to Ci powiem – miał to być efekt świateł led w nocy, ale szczerze musze przyznać że kiepsciutko to wyszło.
Piotrek potaraj się znaleźć fote Xeda w nocy i wtedy podglądając fote z ledami próbuj jakoś to zmontować na xedzie ;]
Piotrek potaraj się znaleźć fote Xeda w nocy i wtedy podglądając fote z ledami próbuj jakoś to zmontować na xedzie ;]
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):podglądając fote z ledami
Yyy...to znaczy mam gdzieś znaleść orginalny efekt led-ów ? Bądź jakieś lampy i je zmodyfikować ?
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):Yyy...to znaczy mam gdzieś znaleść orginalny efekt led-ów ? Bądź jakieś lampy i je zmodyfikować ?
Tak by było najlepiej – podpatrujesz i kombinujesz żeby wyszło w miare realnie i efektownie ;]
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Queenis22 napisał(a):e chłopaki jak w tym Photoshop kolor tak zeby to wygladało normalne a nie jak pokolorawne ?
kolor zminiasz w obrazek / dopasuj / barwa/nasycenie, musisz jeszcze zaznaczyć opcje koloruj, a późnij to zabawa w dopasowywanie tak aby wyglądał realnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tak z nowości to dziś robiłem VT 323BG, ale w połowie rysowania zderzaka mi sie odechciało
If you’re in control, you’re not going fast enough.
a to ja już nie wiem
chce zrobić lata 90 kolor taki czerowny lekko przychodzący w Bronz i felgi wstawic jakies fajne ale z lat 90 albo cos a nie idzie ide spać bo sie wpieniłem na tego Fotoschopena :/
nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
jacobs napisał(a):kolor zminiasz w obrazek / dopasuj / barwa/nasycenie,
Queenis22 napisał(a):chce zrobić lata 90 kolor taki czerowny lekko przychodzący
Bardzo ciężko uzyskać taki ładny czerwony

W oczekiwaniu na nowy podpis...
chłopaki macie jakąś instrucje do tego Zdupczonego Adobe Photoshop 7.0 CE to już Maya nie jest taka trudna jak ten cały Adobe Photoshop nie kumam go :/ moze ze mam w wersj pl i to dlatego :/
http://img434.imageshack.us/img434/3219/madzia3lr.jpg no takie coś tylko mi wychodzi japierd.........le :/ i to wogóle nie jest natural :
Pare moich prac
Przed
Po
Przed
Po
Przed
Po

Przed

Po

Przed

Po

Przed

Po

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
jacobs wiem, że na większych się lepiej pracuje, bo na nich mniej widoczna jest cyfrowa obróbka
jak robiłem te zdjęcia hondy to jeszcze w liceum byłem![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jak robiłem te zdjęcia hondy to jeszcze w liceum byłem
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki No a powiedz ty robisz cos w 3D zajmujesz się tym czy tylko ten głupi Photoshop ja wiem on jest fajny do retuszu itp. Itd. Ale mi jakoś ciężko się zaklimatyzować bo w mayii to jakoś lepiej ale znów tam nie ma takich opcji żeby z foto zrobić cos zazwyczaj w tym Photoshop się takie akcje robi :/ jak masz jakieś prace to pokaż nam
a co do ciebie jacobs to pownienies pomoc a nie modrzyć sie jestes dobry podpowiedz co i jak bo w Photoshop jestem cianki jak barszcz niestety 
Queenis22 napisał(a):letkoletki No a powiedz ty robisz cos w 3D zajmujesz się tym czy tylko ten głupi Photoshop
pewnie robione w photoshopie. Ale letki ma talent bo chyba studiuje na ASP
Queenis22 napisał(a): jacobs to pownienies pomoc
nie ma sprawy, wbijasz sie do mnie na gg i chętnie ci pomoge.
If you’re in control, you’re not going fast enough.