Czateria...cd
Raczej Alfą bym chciał spróbować choćby na 1/4 mili wjechać ale dzięki za propozycję – zawsze dobrze mieć jakąś opcję w zapasie z tym autem więc w razie czego się odezwę 

Nie żebym wątpił w to, że Alfa dojedzie 
Tak poważnie, to chętnie bym obmacał z bliska. W 166 nie siedziałem jeszcze. Jeździłem jakąś 156 po Wrocławiu, ale to straszny parch był. Nawet mi się przyczepił kiedyś do zderzaka.
Tak poważnie, to chętnie bym obmacał z bliska. W 166 nie siedziałem jeszcze. Jeździłem jakąś 156 po Wrocławiu, ale to straszny parch był. Nawet mi się przyczepił kiedyś do zderzaka.
weź co się będziesz w jakimś fordzie cisnął, jedno miejsce w xedzie znajdęloockas napisał(a):Jakbyś chciał jako pasażer to mam miejsce. Jadę z Sokolem, wyjazd piątek ok 16:00.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja jechałem do ślubu zwykłą A4 C6 ale za to w TDI 

Z tą alfą to było tak, że się taki jeden komputerowiec dorwał za kółko i myślał że będzie jak w GTA czy innym grand tourismo hehe. I były efekty. Wszytko przez te gry komputerowe. Ludzie się potem zabijają na ulicach...
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka