Mazda 323F BA Z5 '98 Limited Edition Na Gwincie
Piękna ta Twoja zielona, kiedyś się właśnie zastanawiałem czyja to bo widziałem ją wtemacie Kornfuna jak robiliście swapa z Mazdy Kasi też zastanawiam się nad pomalowaniem odbłyśników.
- Od: 27 cze 2010, 22:17
- Auto: Mazda 323f BA 2.0 v6 KF 96r
Adamus1612 napisał(a):też zastanawiam się nad pomalowaniem odbłyśników.
Zdecydowanie maluj
Przy okazji małe odświeżenie. W sumie dużo się nie dzieje, jakiś czas temu wpadł wsteczny od angola, został dokończony dolot i nowy kolorek na zime. Poza tym śmiga i ma się dobrze
Kolego masz wiecej zdjec dolotu? Jak rozwiazales sprawe tego osobnego gumowego przewodu od wolnych obrotow?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
adasq
Nie drze sie ten dolot na 4 wsi????? Ja tak mialem chyba pierwszy dolot zrobione i szczerze mowiac auto jechało slabiej niz na seryjnym . Nagraj jakies media czy to głosne bardzo./
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Głośny jest bardzo Słychać z daleko jak depcze A co do dupohamowni to sie już Misik musi wypowiedziec
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Misik napisał(a):Potwierdzam drze jape a co do mocy to nie odczułem spadku
https://www.youtube.com/watch?v=_3W__9cxwDE
Kurczę muszę w końcu u siebie skończyć ten dolot lecz eklerek ciągle nie ma czasu by cosik pomóc
_3W__9cxwDE <-- wlej to między to [youtube][/youtube]
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Chodzi jak moje ukochane Z5, dźwięk seryjnego Z5 jest tak tragiczny, że to co jest to inny świat Chociaż u mnie jeszcze przelot dawał dużo do dźwięku i odrobinę do osiągów. Długi dolot do Z5 w sumie dobry, powinien odrobinę niżej przesunąć moment, a kręcić ponad 5700 i tak nie ma sensu bo przy tych obrotach za dużo tam nie ma.
Wyglada po korekcie mega
Ostatnio tez u siebie robilem korekte jestem chory na punkcie tej jasnej skory szukam i szukam ale jest jedna na all lecz cena jeszcze za duza wolalbym na co innego do auta przeznaczyc ta kase sam robiles korekte czy dawales do firmy co si tym zajmuje?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio tez u siebie robilem korekte jestem chory na punkcie tej jasnej skory szukam i szukam ale jest jedna na all lecz cena jeszcze za duza wolalbym na co innego do auta przeznaczyc ta kase sam robiles korekte czy dawales do firmy co si tym zajmuje?
Sam kolor mnie urzekł i ciągle siedzi w głowie, czekam na obczajenie na żywo
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
To tak samo jak u mnie
A ile cie to wyszlo po znajomosci i na jakich kosmetykach?