Czateria...cd
Duzo takich ludzi tam jest?

Dopisano 16 lip 2017 0:02:
Chcialbym takiego szataniste zobaczyc jak opierdziela miche pierogow

Dopisano 16 lip 2017 0:02:
Chcialbym takiego szataniste zobaczyc jak opierdziela miche pierogow
Oj pieroga ruskiego ze skwarkami to bym zjadł albo z kapustą i grzybami jak na wigilię, albo pieczone z pieczarkami.
Heh, nie musiałem tańczyć na weselu... Wszystko mnie kosztowało ze 3.000, a zjadłem obiad, trochę ciasta, kanapkę ze smalcem i tyle mojego.
Córka dostała 40 stopni gorączki, trzeba było już dzieciaka pławić w wodzie, bo nic nie zbija jej temperatury.
Także mogę już powiedzieć, że są jednak gorsze rzeczy niż wesela.
Dziś poprawiny i czasem nam się udaje zejść nawet do 38,7 st. C.
Zawsze podziwiam te odczyty – ja przy 37,5 chcę się już przebierać w garnitur czarny i kłaść się w trumnie, żeby mniej kłopotu ze mną było.
Córka dostała 40 stopni gorączki, trzeba było już dzieciaka pławić w wodzie, bo nic nie zbija jej temperatury.
Także mogę już powiedzieć, że są jednak gorsze rzeczy niż wesela.
Dziś poprawiny i czasem nam się udaje zejść nawet do 38,7 st. C.
Zawsze podziwiam te odczyty – ja przy 37,5 chcę się już przebierać w garnitur czarny i kłaść się w trumnie, żeby mniej kłopotu ze mną było.
Tak to jest z tymi dzieciakami ale bycie ojcem nie tylko z nazwy to piękna sprawa pomimo takich chwil.. gdzie Ty na te wesele pojechałeś? Do Tadżykistanu ze trzeba było cysternę paliwa spalić? 
Też u jednej przerabialiśmy taka gorączkę,nawet jej się kąpiel o 1 w nocy podobała a my z żoną prawie zawał,dziecka nie szło na rękach utrzymać.
Loockas jak tam na festynie
dobrze że się moje uspiły to szybko koło balonów i karuzel przejechałem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Loockas jak tam na festynie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Córa jak na razie tylko trochę nam gorączkowała ale od września do przedszkola idzie więc wszystko przed nami 
nemi napisał(a):Zawsze podziwiam te odczyty – ja przy 37,5 chcę się już przebierać w garnitur czarny i kłaść się w trumnie, żeby mniej kłopotu ze mną było.
Pomyśl, że niedawno miałem ponad 38... Już się z dziećmi żegnałem.
loockas napisał(a):niedawno miałem ponad 38... Już się z dziećmi żegnałem.
Powyżej 37,3 przestaję kontaktować, 0,2 więcej to już powolna agonia.
Więc szacun za przytomność ....
Kurde, coś w tym jednak jest że faceci są delikatniejsi.
I pewnie z tego samego powodu muszą dłużej pracować na emeryturę 
Marek, skorzystałem z Twojej (z kiedyśtam) propozycji kupna ubezpieczenia przez Mbank.
Tym razem wyszło bajka. Wszędzie wyliczali mi 900 z grubym hakiem za OC, a na stronie mBanku wyszło 570 zł. Aż jeszcze raz zrobiłem kalkulację żeby się upewnić że się nie machnąłem nigdzie.
Po dorzuceniu paru opcji, finalnie zapłaciłem 651zł za rok. Opad szczeny jakie ceny.
I to w AXA w której wycenili mi OC na prawie 1kzł....
dzięki
Marek, skorzystałem z Twojej (z kiedyśtam) propozycji kupna ubezpieczenia przez Mbank.
Tym razem wyszło bajka. Wszędzie wyliczali mi 900 z grubym hakiem za OC, a na stronie mBanku wyszło 570 zł. Aż jeszcze raz zrobiłem kalkulację żeby się upewnić że się nie machnąłem nigdzie.
Po dorzuceniu paru opcji, finalnie zapłaciłem 651zł za rok. Opad szczeny jakie ceny.
I to w AXA w której wycenili mi OC na prawie 1kzł....
dzięki
Wymieniony nie oznacza sprawny, ja raz tak miałem, nowy termostat i od razu uszkodzony
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D