loockas napisał(a):Jeszcze długo będą małeMam czas
Trzymasz je w małych pojemnikach żeby nie rosły?
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Ale co Grażyna startując z pułapu passata znajdzie w salonie Dacii?
To nie chodzi o rozsądek, ale o mentalność
Ale to nie wina Skody, że mają atrakcyjny model który wielu polakom bezsensownie kojarzy się z Passatem. Czyli trzeba mieć mentalność cebuli żeby zrezygnować z segmentu D na rzecz C mimo, że właśnie ten segment spełnia wszystkie założenia? Bez jajTak samo możesz napisać o brii, że wybrał skodę w postaci Q50s zamiast BMW M3
Pewnie mu Janusz na drugie.
My (polacy) śmiejemy się ze skody, ale ten hejt jest bez sensu. Tak naprawdę żal nam, że taka gowniana marka z czeochosłowacji, robiąca samochody gorsze niż ruscy swoje sklonowane fiaty zwane ładami trafiła na inwestora i wciąż pod swoją rodowita marką klepią auta, które są dobre i się sprzedają. My (znowu polacy) zostaliśmy z niczym, z marzeniami o własnym samochodzie i z wymuszonym sentymentem do maluchów. Och ach, jaki maluch był super, tyle wspomnień itd. Bzdura. Maluch nie był super, był karykaturą samochodu która zmotoryzowała skomunizowany kraj. Polak jeździł tym za karę, ale musiał sobie chwalić bo wyboru za dużego nie miał. Przestali to produkować i tak o dobre 10 lat za późno.
Bimbak napisał(a):To ja już nie wiem ... cenników nie sprawdzałem ale najpierw slysze że drogie, a teraz że atrakcyjne. :d
Bimbak napisał(a):Jak tyś do tego malucha dobrnął to nie wiem. Zmęczony już chyba jesteś
Dominator napisał(a):Signum może i wybitnie piękny nie jest tyle że relatywnie dość rzadki i ciekawy, nieszablonowy. Do tego jako zapaleniec do diesli wybrales jeden z najlepszych wysokoprężnych motorów. Czyli rozsądek połączony z emocjami? Hmm..
Bimbak napisał(a):Dla lockasa przegeralizowy...wowuje a ja po prostu uważam że rozpaczanie nad urodą skody jest jak bycie zaskoczonym, że cyganka z którą się umawiasz nie goli się w miejscach intymnych.
ravo napisał(a):Dla bimba mogę zostać owlosiona cyganka byle mnie zechciał
loockas napisał(a):Potrzebuję. Dlatego kupiłem Focusa GT86 ma też 4 miejsca. Tylna kanapa w sam raz dla małych dzieci. Na dojazd do przedszkola wystarczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości