Czateria...cd
W reno zalecają:P co lepsze są święci przekonani, że tam jest tak inteligenty komputer, że nim więcej octanów tym więcej mocy czyli jak będzie 110 octanów to pewnie z 300KM od razu ehhe ale nie mam siły się kłócić bo i tak już mnie tam nie lubią
nemi napisał(a):Ale nie chce mi się nic robić...
to volvo to akurat pewniak,dlatego jakbym rzeczywiście zmieniał to bym może się szarpnął.A narazie zielona padlina jeździ i generuje znikome koszty eksploatacyjneloockas napisał(a):Beny napisał(a):Ja następne co by nie było to tez zagazuje
Pytałeś wcześniej o Volvo w dieslu. Podobno diesle gazują, )

Nemi za ile wyrwałes noclegi w czerwcu ? Rezerwowales wcześniej?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Kurde to dobra cena,w pl dla 2+2 średnio 140-180 zł za pokój z łazienką.
A ić pan. Jeszcze pogoda taka do niczego ostatnio...
Ale to co ja wziąłem to było tanio, zazwyczaj razy dwa albo trzy trzeba wydać.
Szukałeś na airbnb? Albo travelist?
Beny napisał(a):Kurde to dobra cena,w pl dla 2+2 średnio 140-180 zł za pokój z łazienką.
Pokoje tak. Mieszkania wynajmuję zwykle w okolicach 100-150zł. Zwykle nikt nie pyta ile osób będzie mieszkać. W górach nawet po 70-80zł widziałem za 2 pokojowe mieszkanie. Wynajem samego pokoju jeżeli to nie jest hotel czy duży pensjonat z restauracją/barem, basenem czy innymi atrakcjami dla mnie nie ma w tym wypadku sensu.
żona szukała to jej działka więc nie wiem.Terminy się że znajomymi nie zgrały i wylądowaliśmy w Pl.nemi napisał(a):Beny napisał(a):Kurde to dobra cena,w pl dla 2+2 średnio 140-180 zł za pokój z łazienką.
A ić pan. Jeszcze pogoda taka do niczego ostatnio...
Ale to co ja wziąłem to było tanio, zazwyczaj razy dwa albo trzy trzeba wydać.
Szukałeś na airbnb? Albo travelist?
Pogoda nad morzem to loteria,3dni dzieci mówiły ze im zimno,wczoraj słońce a dziś leżę na plaży i mrzawka leci. To w czerwcu miałem przez ostatnie lata lepsza pogodę
Loockas taki apartament jak piszesz to z 300zł nie schodzi. Szwagier się wybiera w połowie sierpnia za 380zł doba. Oficjalnie mu powiedziałem że go porąbało
.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Loockas taki apartament jak piszesz to z 300zł nie schodzi. Szwagier się wybiera w połowie sierpnia za 380zł doba. Oficjalnie mu powiedziałem że go porąbało
No drogo, drogo. Ja Kołobrzeg miałem za 35 euro/doba (właścicielka jest niemką więc cena w ojro). Mieszkanie w samym porcie. W Krynicy (tej w górach) mieszkanie w nowym bloku, z windą i prywatnym parkingiem 100zł/doba. Minus, że trochę daleko od centrum, ale blisko mojej rodziny i stacji narciarskiej więc akurat dla mnie super.
Nawet w Wawie za mieszkanie 3 pokojowe blisko PKIN płaciliśmy poniżej 200zł.