WstępTrwało to bardzo długo. Przymiarka była w pierwszym etapie do kupienia niby dobrej GH z Kołobrzegu w dieslu, ale ktoś inny się cieszył z niej

( ja osobiście tyle bym nie zapłacił

) Początkowo był smutek, że się auto sprzedało, no ale. Szukałem dalej i dalej, chciałem swoją starą już sprzedawać.
Wszystko by powiększyć budżet na nowego dieselka

uparłem się na diesla i szukałem i szuk miałem. Mijał miesiąc dwa i nic. Dochodziło o sytuacji, że już oglądałem alfe 159. Niestety też były to trupy. Dalej było poszukiwanie auta dla młodego gniewnego

czyli bmw e90. Jednak trafiałem jedynie na bieda edyszyn i 300tys kilometrów najeżdżone przez Hansa w niedzielę.
Tak doszło do szukania benzyny

poszukiwania trwały krótko już.
ZakupPo intensywnych 2 tygodniach czerwca znalazła się

wystawiona 15.06.2017 około godziny 22. Od razu jak zobaczyłem ogłoszenie koło 23 wiadomość do sprzedającego. Piątek gryzłem się i dzwoniłem do sprzedawcy. Chciałem zobaczyć auto w weekend dopiero, bo praca. Ale sprzedawca mówił, że w piątek koło 19, ktoś ma przyjechać zobaczyć auto. No to ja myśli milion i telefon. Czy zgadza się na mój przyjazd w piątek koło 17 w celu sprawdzenia auta, zostawieniu zaliczki jak będzie wszystko ok i w poniedziałek kupuje je. Początkowo Pan nie wiedział co powiedzieć i mówi ok. Pojechaliśmy

no i tu wielkie podziękowania dla wspaniałego
risto77, który poświęcił czas i pojechał ze mną. Auto było zadbane, ładnie chodziło i miało być 100% oryginałem. Zmartwiło mnie jedynie brak czujników parkowania z przodu. Auto zarezerwowałem do poniedziałku i tu w drodze powrotnej z pomocą przyszedł
Miras M6. Okazało się, że miał on numer do wspaniałego
Weelkoo. Okazało się, że wersje Austryjackie były gorzej wyposażone i auto jest 100% oryginalne
Po tym wszystkim telefon i została podróż w poniedziałek w celu odebrania auta
Dane techniczneRok produkcji 2008
Silnik 2.5 L5-VE
kolor Radiant Ebony Mica
przebieg przy zakupie 153400
Wyposażenie:-fotele półskorzane
-czujniki parkowania tył
– podgrzewane fotele przednie
– system nagłośnienia Bose
– reflektory biksenonowe z systemem doświetlania zakrętów (AFS)
– światła przeciwmgielne
– kierownica skórzana, wielofunkcyjna
– dwukolorowe zegary (jak w wersji Dynamic)
– tempomat
– klimatyzacja dwustrefowa, automatyczna
– czujnik zmierzchu
– czujnik deszczu
– pełna elektryka szyb i lusterek, lusterka podgrzewane i składane
– lusterko wewnętrzne fotochromatyczne
– ABS, DSC, 6x Airbag
-końcowe tłumiki fox i końcówki wydechu

(przyjazny pomruk i bassik z niskich obrotów

)
PrezentacjaModyfikacje:-dywaniki welurowe,
-światła dzienne --> zamówione ;D czekają na montaż