Czateria...cd
Kabaret ani mru-mru w którymś skeczu mówił, że z kota to tylko kisiel i ciastka 
- Od: 30 kwi 2017, 19:35
- Auto: Mada 626 GF USA 2.5v6
Xenocyd napisał(a):Za wcześnie szukałeś. Livenation sprzedaje od 23 czerwca. Polskie ceny nominalne, żadnych ekscesów.
Nick Jaskinia kiedy jest?
24 pazdziernika na torwarze chyba. Bilety kupilem z 4 miechy temu.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):24 pazdziernika na torwarze chyba
w tygodniu, nie dam rady :/
Ale kij tam, wlasnie odkryłem, że w lutym jest Steven Wilson, jaram się, bo będzie oldskulowe granie na 2,5 – 3 godziny, teraz już mało kto tak robi

Ja zdejmuję czapkę z głowy (której nie noszę, chyba, że w MXie) przed Stevem za Porcupine Tree.
Ale jak już ktoś taki przyjeżdża i muszę się pofatygować jedynie do Zabrza, to rzucam w niego moimi pieniądzami, niech ma
Ale jak już ktoś taki przyjeżdża i muszę się pofatygować jedynie do Zabrza, to rzucam w niego moimi pieniądzami, niech ma

ja ich nie widziałem chyba z 20 lat
, pójdę z bananem na gębie.....
Jeszcze muszę wyłapać Jinjer w PL, byli dwa razy w tym roku ale byłem w innych częściach PL.
Często są w Czechach wiec w sumie pretekst aby wyskoczyć jest.
Chyba mam kryzys wieku średniego bo znowu zaczynam chodzić na koncerty
......
Jeszcze muszę wyłapać Jinjer w PL, byli dwa razy w tym roku ale byłem w innych częściach PL.
Często są w Czechach wiec w sumie pretekst aby wyskoczyć jest.
Chyba mam kryzys wieku średniego bo znowu zaczynam chodzić na koncerty
Ja miałem konkretny okres 4 lata temu taki okres. Jeździłem po całej PL.....Śmigałem do Katowic na Opeth, Watersa w Łodzi, Rammstaein w Gdańsku, Portishead w Poznaniu jeszcze coś tam było.
Wracałem do domu na 6 rano a na 8 do biura
, eh......potem mi się odechciało....chyba tylko Rammstaein z Wami we Wro.....
Jak nic ponowna fala kryzysu.....jeszcze prawko A chce zrobić.....
Wracałem do domu na 6 rano a na 8 do biura
Jak nic ponowna fala kryzysu.....jeszcze prawko A chce zrobić.....
JohnnyB napisał(a):hyba mam kryzys wieku średniego bo znowu zaczynam chodzić na koncerty ......
Lepsze to niż Porsche cabrio

Xenocyd napisał(a):Illusion to już nawet za darmoche w Częstochowie widziałem
Właśnie się zastanawiałem gdzie ja byłem na darmowym ich koncercie...