bedzie pussy magnet f hoooj
Czateria...cd
bimb znalazl dobra muze do sluchania w multipli
Tylko bimbak mógł znaleźć taką muzykę...
Ciekawe jak szybko się sprzedaje takie auto
Kupiłeś przez allegro na raty 0 i czekasz na wysyłkę?
brii napisał(a):le jeśli Multipla by przeżyła to można by nią wrócić i spróbować dalej pchnąć w świat
Ciekawe jak szybko się sprzedaje takie auto
brii napisał(a):Jestem po rozmowie – czekam na numer konta do przelewu
Kupiłeś przez allegro na raty 0 i czekasz na wysyłkę?
Xenocyd napisał(a):Bartek, Ty to lepiej załatw takie naklejki na "listę płac" w stylu: Sparco, Ohlins, K&N itd...
oraz dodatkową z napisem "tego tutaj nie ma"![]()
Napewno znasz kogoś, kto ma agencję reklamową
Jak co to mam na wydanie taki napis "rajdowy" na górną część szyby przedniej "WORLD RALLY MEAT" i znaczek Subaru ale chyba taki na wesoło że świńskimi nozdrzami .
Jak chcecie to podajcie adres do wysyłki na PW.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
brii napisał(a):Z naciskiem na ostatecznie, ale jeśli Multipla by przeżyła to można by nią wrócić i spróbować dalej pchnąć w świat – ubezpieczenie jeszcze na trochę ma
Można nawet bardzo szybko zwiększyć wartość takiego auta nawet dwukrotnie... tankując do pełna

brii napisał(a):Będziesz miał te gumy o których kiedyś pisałeś jakby coś?
Daj znać jakie tam rozmiary są
Tylko muszę znać rozstaw śrub, otwór centrujący itd itp żeby felgi jakieś pożyczyć pasujące.
Hamulce się spalą i półosie urwą
Dopisano 28 cze 2017 0:33:
Brii mierz maskę od razu, bo mam pierwszą naklejkę

Dopisano 28 cze 2017 0:35:
Tylna szyba:

Oczywiście to luźne propozycje. Dawajcie swoje.

Ostatnio widziałem na pugu 307 taka "4doors – more whores" 
Dopisano 28 cze 2017 8:25:

Dopisano 28 cze 2017 8:25:

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Człowiek sprzedający sprzęta powiedział, że nie chce przelewu, furę chowa do stodoły i obiecuje, że będzie na mnie czekać
Byłbym nieco pewniejszy gdybym zrobił przelew, bo podobne okazje zdarzają się średnio tylko raz na miesiąc ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co do koncepcji oklejania – zauważcie, że powierzchnia na naklejki jest ograniczona karoserią samochodu
Temat parametrów felg ogarnę mam nadzieję w niedzielę bądź poniedziałek. Bartek – masz jakieś namiary na punkt utylizacji pojazdów w okolicach lotniska? Muszę w razie czego wstępnie umówić się na lawetowanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co do koncepcji oklejania – zauważcie, że powierzchnia na naklejki jest ograniczona karoserią samochodu
Temat parametrów felg ogarnę mam nadzieję w niedzielę bądź poniedziałek. Bartek – masz jakieś namiary na punkt utylizacji pojazdów w okolicach lotniska? Muszę w razie czego wstępnie umówić się na lawetowanie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie zdziwiło go, że ktoś chce płacić za Multiple bez oglądania?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Jak naklejek będzie za dużo, to nakleimy kilka warstw
Będziemy co jakieś 3 godziny doklejać, udając, że to now multipla.
Ktoś kiedyś tym jechał? Zmieszczę się w kasku? Bo mi żona zabroniła dachować, ale dla pewności mam jeździć w kasku – dobrze, że samochodowy a nie integralny, to spokojnie mogę pić i jak zasnę to się w głowę nie uderzę
Ktoś kiedyś tym jechał? Zmieszczę się w kasku? Bo mi żona zabroniła dachować, ale dla pewności mam jeździć w kasku – dobrze, że samochodowy a nie integralny, to spokojnie mogę pić i jak zasnę to się w głowę nie uderzę

Dobra – w takim razie do rozdysponowania są jeszcze dwa miejsca, jak ktoś chętny to walić śmiało. Johny – Multiplex ma takie fotele, że bez obaw – zmieścisz się wygodnie w jednym 
Ostatnio edytowano 28 cze 2017, 13:10 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Są dwie stacje demontażu pojazdów w Rykach od strony Ułęża – po lewej stronie są takie tereny przemysłowe na samym wjeździe. 12 km.
Ja już mam zapisane w kalendarzu, ale raczej tylko na sobotę... Podobno bez alkoholu też można się świetnie bawić.
Oby tylko do narkotyków nikt mi żadnego świństwa nie dosypał.
Ja już mam zapisane w kalendarzu, ale raczej tylko na sobotę... Podobno bez alkoholu też można się świetnie bawić.
Oby tylko do narkotyków nikt mi żadnego świństwa nie dosypał.
brii napisał(a):Najbardziej martwi go korozja przy końcach progów
ale przez podłogę nie wypadniemy?
O kurde, co tu się robi
Trzeba będzie szykować faktycznie tę nagrodę
ubolewam, ale czeka mnie wtedy jakaś grecjo-hiszpania czy cuś
Trzeba będzie szykować faktycznie tę nagrodę
brii napisał(a):Szymon – chcesz na listę pasażerów wskoczyć?
ubolewam, ale czeka mnie wtedy jakaś grecjo-hiszpania czy cuś
Bimbak napisał(a):To my sobie jebniemy "6 seats, more dicks"

Co do listy płac to taka forma niezła

Tyle, że widziałbym tam jakieś Castoramy, Leroy i oczywiście mody wszelkie w oparciu o materiały jakie można tam znaleźć
Ostatnio edytowano 28 cze 2017, 12:49 przez onyx, łącznie edytowano 1 raz