Czateria...cd
Ja jestem lekko skrzywiony ale 136km w tym aucie musi być straszne.

ojtamojtam
Jutro klocek ląduje w serwisie. Ciekaw jestem tego przeglądu hamulców. Na pewno postojowy trzeba zrobić. Jak obejrzałem rysunki montażowe i zobaczyłem zestaw naprawczy z 36 elementów na koło (tarczobębny) to wymiękłem
Na ostatnim zbiorniku przelot 160km czyli prawie o połowę więcej niż poprzednio.
Co ciekawe czas jazdy (pracy silnika) mam prawie zawsze w okolicach 7-7:30h
Jutro klocek ląduje w serwisie. Ciekaw jestem tego przeglądu hamulców. Na pewno postojowy trzeba zrobić. Jak obejrzałem rysunki montażowe i zobaczyłem zestaw naprawczy z 36 elementów na koło (tarczobębny) to wymiękłem
Na ostatnim zbiorniku przelot 160km czyli prawie o połowę więcej niż poprzednio.
Co ciekawe czas jazdy (pracy silnika) mam prawie zawsze w okolicach 7-7:30h
Tak się kończy realna pojemność butli na poziomie 36-38l w ponad dwutonowym klocu ze spalaniem miejskim na poziomie 20l
Naprawdę nie pojmuję jak można takie małe badziewie zamontować w miejscu w które wejdzie spokojnie butla 100l....

Naprawdę nie pojmuję jak można takie małe badziewie zamontować w miejscu w które wejdzie spokojnie butla 100l....
Beny napisał(a):136 2009r
Szału nie będzie ale będzie się turlał dość przyzwoicie. Miałem okazję karnać się V70 2.0 136 KM. Jeździło to dość spokojnie ale wygodnie. Plus że silnik dość prosty i części sporo do niego.
Jeśli kasa dobra i auto pewne to będzie wygodnie i miło sie tym turlało.
..::Born To Rise Hell::..
Grzyby napisał(a):Tak się kończy realna pojemność butli na poziomie 36-38l w ponad dwutonowym klocu ze spalaniem miejskim na poziomie 20l
Amerykanie montują większe cup holdery na colę
Heh, kolega z pracy od początku roku zaliczył 5 szkód ze swojego OC. Trochę taki rozkojarzony się wydaje.
Dziś zadzwonił z drogi, czy może pracować zdalnie, bo już jest blisko pracy, ale właściwie to zapomniał wziąć laptopa i nie ma na czym pracować. Sam nie wiem jak to nazwać
.
Dziś zadzwonił z drogi, czy może pracować zdalnie, bo już jest blisko pracy, ale właściwie to zapomniał wziąć laptopa i nie ma na czym pracować. Sam nie wiem jak to nazwać
Grzyby napisał(a):Naprawdę nie pojmuję jak można takie małe badziewie zamontować w miejscu w które wejdzie spokojnie butla 100l....
Ja bym tą butlę już wymienił. Mnie co 220-240km tankując coś trafiało (100% miasto), podgiąłem pływak więc jest trochę lepiej.
zawsze można zawór wyjąć i wejdzie ci litr mniej niż pojemność zbiornika, ale warto tankować do pełna zawsze przed jakims wyjazdem, tak aby nie zostawiać auta na pełnym baku zawsze.
no to konkretnie ten pływak pogiołeś
.
Mi przy zbiorniku 34 litry wchodziło jakieś 26 litrów, po pogięciu udało się dobić do 29. 30 nie przekroczyłem. Po wyjeciu zaworu można dobić w takim zbiorniku do 33 litrów.
Tankowanie przy LPG mnie najbardziej denerwowało. Nie tylko że musiałem tankować codziennie, ale zdarzyło mi się dwa razy wylądować za Hummerem
. Tam kolo miał zbiornik 150 litrów.......zdązylem skoczyć na stację po hotdoga i kawkę zanim kolo zdązył zatankować 
Mi przy zbiorniku 34 litry wchodziło jakieś 26 litrów, po pogięciu udało się dobić do 29. 30 nie przekroczyłem. Po wyjeciu zaworu można dobić w takim zbiorniku do 33 litrów.
Tankowanie przy LPG mnie najbardziej denerwowało. Nie tylko że musiałem tankować codziennie, ale zdarzyło mi się dwa razy wylądować za Hummerem
Dobra, teraz serio – kto ze mną jedzie Multiplą na zlot? Przez jedzie rozumie się, że przybywa do mnie na bazę albo jest zbierany gdzieś po drodze i razem ruszamy na zlot
Mam na oku piękną sztukę spełniającą wszystkie warunki i nie wiem czy brać.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Obecny
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Poka to cudo
Xenocyd napisał(a):Bo w piątek pewnie, ja nie wiem jak będę mógł się z roboty wyrwać.
Dasz radę. Ja sobie i trzem innym osobom musiałem wakacje przesunąć o tydzień przez zlot

Rozchorujesz się