nalypka promująca drifty
a poza tym Madzia powoduje taki skręt szyjek że aż dziwnie się czuję
a na następny sezon będzie już tylko ciekawiej

www.mazdaspeed.pl
a poza tym Madzia powoduje taki skręt szyjek że aż dziwnie się czuję
a na następny sezon będzie już tylko ciekawiej

jedynie amortyzacja wyszła do
ale powiedział że przy takim profilu opony to normalne, a poza tym to nie interesuje mnie to, bo zawieszenie tak czy siak jest do wymiany, gdyż jego stan mnie ani trochę nie zadowala
), ale nowy sezon przyniesie spore zmiany
przed zlotem pewnie dokładniej się pobawię rafałmazda napisał(a):3. Jak już jakiś wolny grosz się znajdzie to mam pewien plan, w sumie wcale niezwiązany z Mazdą, jednak kluczowy jeśli o jej rozwój chodzi![]()
rafałmazda napisał(a):4. Borykam się z wahaniami nastrojów klimatyzacji
za drogi ...
D2idek napisał(a):felgi opony warto myć jak są suche czyli przed pianowaniem
D2idek napisał(a):odtłuszczaniem płynem do szyb to żadne odtłuszczanie aczkolwiek lepsze takie niż żadne
D2idek napisał(a):zbierać nadmiar wosku ? to ile ty go dałeś?

D2idek napisał(a):sztuka fajna podoba mi się
D2idek napisał(a):zderzak chyba bardziej wystaje niż wersja EU ?
będzie trzeba to ogarnąć, aczkolwiek chodzą po głowie myśli z MPS'owym zderzakiem, który moim zdaniem jest sporo ładniejszy rafałmazda napisał(a):Świecić się raczej bardziej nie świeci
kurzu jakoś wyjątkowo nie zbiera, trzeba sprawdzić jak z hydrofobowością 

chmielu_KL napisał(a):Weź jej tak nie pucuj bo farbę zetrzesz
macvas napisał(a):Aero powinno pozostać Aero
pozytywnie mnie zaskoczyło, bo myślałem że z OC będzie gorzej 
D2idek napisał(a):ten zderzak chyba bardziej wystaje niż wersja EU ?

póki co klima pracuje ok, jednak nie ma upałów, ale od razu trzeba było podkładki pod sprzęgiełko podkładać żeby nie tarło o koło, podczas gdy przy starym nie trzeba było 
Kapi_lt napisał(a):Black2black od shine?
jechaliśmy do Sierakowa w Wielkopolsce na zlot samochodów tuningowanych wszystkich marek, gdzie razem z forumowymi kolegami reprezentowaliśmy klubowe barwy 
dodatkowo na zjeździe z autostrady usłyszałem dziwny szum. Wjechałem w ślepą uliczkę, maska do góry i co widzę? Silnik nadal jest
przyjrzałem się dokładniej i zauważyłem sprzęgło klimatyzacji, które się odkręciło, stanęło w poprzek przy kole sprężarki i ocierało krawędzią. Postukałem w nie kluczem do kół, od spodu odchyliłem osłonę silnika i je wyciągnąłem, żeby nigdzie nie wypadło. Jutro najprawdopodobniej pojadę do warsztatu klimatyzacji i niech mi poprawiają 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości