Dniówki stracić nie chcę, stąd zasięg poszukiwać do 200km a chętniej do 100km.
Czateria...cd
Nie ma bata, że za podróż po samochód zapłacę więcej niż za samochód 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bimbak, normalnie jest 19,90. Przy 2 numerach jest 5zł rabatu, powyżej 2 numerów jest 10zł
Czyli 3 x 19,90 – 10. Niecałe 50zł brutto za wszystkie.
Grzyby napisał(a):Bimbak, normalnie jest 19,90. Przy 2 numerach jest 5zł rabatu, powyżej 2 numerów jest 10zł
Przy okazji warto wspomnieć o ofercie Orange Love – neostrada 80 Mb, telewizja 91 kanałów, telefon stacjonarny, dwa numery abonamentowe (bezpłatne połączenia i smsy do wszystkich sieci, 2,75 GB) – całość za 98 złotych miesięcznie
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Neo 80mb to dla mnie za wolno (nadal mają to tragiczne zmienne ip?), telewizji nie używam, a telefon stacjonarny jest mi potrzebny jak krosno włókiennicze, więc 98 pln za 2 numery z za małym pakietem internetu, oraz kiepskim zasięgiem i infrastrukturą Orange to drogo.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
stachan napisał(a):Grzyby napisał(a):Bimbak, normalnie jest 19,90. Przy 2 numerach jest 5zł rabatu, powyżej 2 numerów jest 10zł
Przy okazji warto wspomnieć o ofercie Orange Love – neostrada 80 Mb, telewizja 91 kanałów, telefon stacjonarny, dwa numery abonamentowe (bezpłatne połączenia i smsy do wszystkich sieci, 2,75 GB) – całość za 98 złotych miesięcznie
a ja proponuje pasztet podlaski za 1.99 i napój v-max za 1.49

Bimbak napisał(a):nadal mają to tragiczne zmienne ip?
Yep, ale chyba możesz sobie za cebuliony dokupić stałe. Dla mnie największa wada, to badziewny upload i poza wybranymi rejonami dostęp nadal po archaicznej miedzi pamiętającej jeszcze ś.p TP jak telefonizowała kraj... Zdecydowanie wolę ten pasztet i napój v-max
jowita22 napisał(a):a po co wam tak szybkie łącza? cierpliwości Panowie
Cierpliwością sobie KDR w battelfieda nie poprawię, ale dobrym łączem przez światełko z niskim pingiem do serwera już tak :d
Pozdrawiam, Tomek
Z tego co mi wiadomo nie musi być oznaczony w ogóle. Często sprawiają problemy motocyklistom 
Trusted computing – Yes or No?
Zapowiadało się strasznie a ledwo popadało. Może z 15 minut lekkiego deszczu.
Ale u seniora 60km dalej w linii prostej lało jakby się potop zaczął. Około 45 minut ulewy takiej że woda nie mieściła się w rowach przeplatane opadami całkiem pokaźnego gradu.
Ale się nie stresował, bo o owocach w tym roku już nie myśli...
I dodać że wiążesz się umową na minimum 24 m-ce.
W PM masz umowę na czas nieokreślony, i 1 m-c wypowiedzenia.
Co do oferty Orange, nie jest zła. Ale tylko pod warunkiem że masz światłowód. Inaczej to bezsens.
Bo niestety – utrzymywanie antyka w postaci stacjonarki/płacenie za łącze jest bezsensem.
Sam zamierzam zamienić net domowy z UPC i tv z Polsatu na Orange światłowód z TV. Praktycznie to samo tylko o 1/3 taniej.
Ale komórki firmowe za miesiąc przenoszę do PM. Sorry ale nikt nie da mi oferty za 13,5zł netto od numeru z nelimitowanymi połączeniami i 5Gb na numer. Przy umowie na czas nieokreślony na dodatek.
Ale u seniora 60km dalej w linii prostej lało jakby się potop zaczął. Około 45 minut ulewy takiej że woda nie mieściła się w rowach przeplatane opadami całkiem pokaźnego gradu.
Ale się nie stresował, bo o owocach w tym roku już nie myśli...
stachan napisał(a):Przy okazji warto wspomnieć o ofercie Orange Love
I dodać że wiążesz się umową na minimum 24 m-ce.
W PM masz umowę na czas nieokreślony, i 1 m-c wypowiedzenia.
Co do oferty Orange, nie jest zła. Ale tylko pod warunkiem że masz światłowód. Inaczej to bezsens.
Bo niestety – utrzymywanie antyka w postaci stacjonarki/płacenie za łącze jest bezsensem.
Sam zamierzam zamienić net domowy z UPC i tv z Polsatu na Orange światłowód z TV. Praktycznie to samo tylko o 1/3 taniej.
Ale komórki firmowe za miesiąc przenoszę do PM. Sorry ale nikt nie da mi oferty za 13,5zł netto od numeru z nelimitowanymi połączeniami i 5Gb na numer. Przy umowie na czas nieokreślony na dodatek.
Daj znac jutro prosze jak bedzie z opadami. Co prawda jade kawalek za Kielce, ale na tyle blisko, ze nie powinno to odbiegac za bardzo, a musze wiedziec jakie opony na kola wrzucic