Wracając do sedna sprawy. Autorze tematu, dysponując niemałą kwota na zakup samochodu, kup coś bardziej nietuzinkowe, po co się ograniczać skoro i tak mało nie wydasz. Niech to brzmi i jedzie

www.mazdaspeed.pl
Dominator napisał(a):Obecnie jak auto Ci się spitoli to zazwyczaj laweta i serwis.
dadan napisał(a):alfa 156 nie miała niskich notowań przez brak podświetlenia lusterka w daszku słonecznym
dadan napisał(a):laguna II
brii napisał(a):dadan napisał(a):laguna II
której usterkowość głównie wynikała z nieczytania instrukcji i braku obycia mechaników/elektryków z tymi samochodami, które jak na owe czasy bardzo mocno odbiegały w przód od standardu.
Krzemol1994 napisał(a):dadan napisał(a):alfa 156 nie miała niskich notowań przez brak podświetlenia lusterka w daszku słonecznym
Kij z tym, że Diesle tam montowane są jednymi z najlepszych tego typu silników, a i V6 nie można nic zarzucić.
piotrekkk1985 napisał(a):Jesli autor tematu nie kupi KIA to moge sie zalozyc ze bedzie cos z VAG-a
dadan napisał(a):Brii nie rozbrajaj mnie
dadan napisał(a):ps: żeby nie było, miałem espace III i chętnie przyjmę IV, pomimo że i też swoje wady ma.
Neonixos666 napisał(a):a ile kosztowała nowa Laguna i nowa Avensis skoro porównujesz?
brii napisał(a):dadan napisał(a):ps: żeby nie było, miałem espace III i chętnie przyjmę IV, pomimo że i też swoje wady ma.
Tutaj mnie rozbroiłeś – przecież mechanicznie, elektrycznie i zawieszeniowo to Laguna II
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości