Czateria...cd
loockas napisał(a):że wam się to chlanie nie nudzi
Że Wam się to jeżdżenie nad morze nie nudzi
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Korek na S8 –> na białystok jak wuj. Tam zawsze są korki w piątek po południu i wieczorem, bo niektórzy Warszawiacy lecą napełnić pojemniki na jedzenie, tudzież zobaczyć ulubioną krowę. To norma wszyscy już przywykli. Natomiast dziś trzeba to pomnożyć przez conajmniej 2, otóż Marecki oddział eMO postanowił zrobić manewry i ręcznie steruje ruchem na dwóch skrzyżowaniach w mieście. Ja nie mam pytań. Chyba że to awaria.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dziś widziałem carrerę 2 i zdziwiłem się jakie to małe jest, śmieszne są te miejsca z tyłu.
Próbowałem nawet kiedyś się wbić na te miejsca z tyłu. Wychodzenie było problemem 
Dopisano 09 cze 2017 18:04:
Kilka osób było już u mnie. Kojarzycie skrzyżowanie ze STOPem obok mojego domu? No to ten koleś nie kojarzył...
Kilka osób było już u mnie. Kojarzycie skrzyżowanie ze STOPem obok mojego domu? No to ten koleś nie kojarzył...
Łoł zagiąłem czasoprzestrzeń i znalazłem od tak na pałę to skrzyżowanie w google maps 

loockas napisał(a):Pewnie w EXIF są współrzędne
a co to?

loockas napisał(a):Pewnie w EXIF są współrzędne
Jeśli dodałeś przez tt, to raczej nie ma. Zapisałem na telefonie i mi nie pokazuje żadnego zdjęcia na mapie z tej okolicy. Ale może coś nie działa
Edit: jest. Ulica jakiegoś biskupa.
Edit 2: ja na próbę wrzucam z tt
Ostatnio edytowano 9 cze 2017, 20:33 przez nemi, łącznie edytowano 2 razy
metadane zapisane we właściwościach pliku graficznego.
Posprzątali ten złom. Czekają jeszcze na telekompromitację polską vel orange by sobie coś zrobiła ze słupem. Co ciekawe facet wyszedł o własnych siłach z tego auta. Dość często tu są dzwony, bo widoczność kiepska i trzeba się wychylić by coś zobaczyć. No ale tym razem podobno facet nie zauważył znaku stop i przeleciał
Dopisano 09 cze 2017 20:30:
Nom, dodawałem przez stronę forum.
Posprzątali ten złom. Czekają jeszcze na telekompromitację polską vel orange by sobie coś zrobiła ze słupem. Co ciekawe facet wyszedł o własnych siłach z tego auta. Dość często tu są dzwony, bo widoczność kiepska i trzeba się wychylić by coś zobaczyć. No ale tym razem podobno facet nie zauważył znaku stop i przeleciał

Dopisano 09 cze 2017 20:30:
nemi napisał(a):Edit: jest. Ulica jakiegoś biskupa.
Nom, dodawałem przez stronę forum.
Ehhh, pękła mi sprężyna od schodów na strych
.
Niezła masakra – gdyby ktoś w tym miejscu akurat był, to łeb by chyba ucięło. Właz trochę pokiereszowało.
Mam teraz otwarty strych cały czas
.
W marketach budowlanych tego nie mają. A nie pamiętam producenta, żeby do niego napisać.
Niezła masakra – gdyby ktoś w tym miejscu akurat był, to łeb by chyba ucięło. Właz trochę pokiereszowało.
Mam teraz otwarty strych cały czas
W marketach budowlanych tego nie mają. A nie pamiętam producenta, żeby do niego napisać.
No to już wiem dlaczego kazales mi zwolnić Ibizaloockas napisał(a):Próbowałem nawet kiedyś się wbić na te miejsca z tyłu. Wychodzenie było problemem
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
a pro po Ibizy siostra w końcu sprzedała 

wczoraj ok 19 korek rekord na obwodnicy Krakowa
A4, odcinek pomiedzy lotniskiem Balice i zjazdem na Zakopane, dobre 20 km samochodow zaparkowanych na autostradzie
czy ktos mial nieszczescie jechac wczoraj z Warszawy do Zakopanego ?
A4, odcinek pomiedzy lotniskiem Balice i zjazdem na Zakopane, dobre 20 km samochodow zaparkowanych na autostradzie
czy ktos mial nieszczescie jechac wczoraj z Warszawy do Zakopanego ?