Czateria...cd
Naciskasz "start" i zaczyna liczyć czas parkowania w danej strefie. Wie ile tam kosztuje godzina, więc co 10 minut czy ile tam wychodzi pobiera 50 groszy, do czasu aż nie naciśniesz "stop" albo nie nadejdzie 18:00 bo wtedy parkowanie jest za darmo w strefie już.
Właśnie mi o czymś przypomnieliście. Podjeżdżam do domu, który jest połączony z piekarnią no i normalnie tak sobie staję na bramie jak nie mam pilota, ale było jeszcze w czasie jak piekarniowóz jeździ to pomyślałem, że stanę po drugiej stronie. Musiałem tylko wbiec na 2 minuty. Nie było mnie ze 3 i mandat 
Dopisano 08 cze 2017 16:26:
Dziś się sprzedało w Japonii..
2300km przebiegu

525kPLN bez opłat
Dopisano 08 cze 2017 16:26:
Dziś się sprzedało w Japonii..
2300km przebiegu

525kPLN bez opłat

Bartek1986 napisał(a):525kPLN bez opłat
Troszku chore za taką kasę...
Cztery lata temu dało się wyrwać za 150-200.. Szybki zarobek 
Dopisano 08 cze 2017 16:45:
Klient z Polski wykładał na to trochę ponad 100k euro ale się nie udało.
Okazało się, że jakaś zamknięta aukcja była.

Szymon napisał(a):Tyle, ze lepiej kupić wełna + poliester, niż bawełniany. Bawełna to na formalny garniak najgorszy materiał
Aż sprawdziłem swój
Bartek1986 napisał(a):525kPLN bez opłat
O fak...
bullet napisał(a):a za szybą w aucie nie powinien być jakis bilet ? jak straż wiejska ma wiedzieć, że płaciłeś ?
Naklejka za szybą którą wydają w zdium. Wystarczy też serwetka z napisem mobiparking, lub wydrukowana kartka z logo, którą można sobie wozić w schowku i wykładać jak trzeba.
Płacisz więc system o tym wie, sprawdzacz musi jedynie sprawdzić w systemie podając numer rej.
A nawet jak zalapiesz mandat z braku kartki to anulują, ale trzeba stracić czas i pewnie pokryć opłatę manipulacyjną.
Naklejka robi robotę, apka rozpoznaje miasto, strefę i zna jej cennik, więc dla mnie to mega wygodne rozwiązanie.
Nie nie w innym celu
Moja siostra nie zgadza się ze szpitalem w kwestiach opłaty za operację ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Czemu prawie?
Wiadomo, że im bardziej seryjne 22B tym droższe
A różnic od innych wersji trochę jednak jest.
Raczej będzie miał miejsce. Aut jest coraz mniej zwłaszcza w takim stanie, a było ich w ogóle trochę ponad 400.
Wiadomo, że im bardziej seryjne 22B tym droższe
A różnic od innych wersji trochę jednak jest.
Raczej będzie miał miejsce. Aut jest coraz mniej zwłaszcza w takim stanie, a było ich w ogóle trochę ponad 400.

loockas napisał(a):Aż sprawdziłem swój Wełniany, podszewka z wiskozy. To dobrze?
100%wełna?
Będziesz zadowolony
Też jadę na wesele we wrześniu i niestety nie mogę zapiąć spodni od garnitury, żona wymyśla że muszę schudnąć ale pewnie skończy się na nowych spodniach 

Bartek1986 napisał(a):Cztery lata temu dało się wyrwać za 150-200.. Szybki zarobek
Odrobine drożej
https://www.thesun.co.uk/motors/3746518 ... t-auction/