Tutaj się witamy
Witam forumowiczów!
Mam na imię Tomek i stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6.
Pozdrawiam
Mam na imię Tomek i stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6.
Pozdrawiam
-
kizol
Dzień dobry wszystkim, nie jestem bywalcem forów (znam jedno ale zgoła z innej dziedziny i już nie bywam) ale jako szczęśliwy posiadacz mazdy 3 postanowiłem się zarejestrować – być może pomogę komuś, kto szuka informacji o tym aucie a może zapytam o pomoc. Za jakiś czas zarzucę temat moich fabrycznych kół, które sobie od razu zmieniłem i teraz chcę sprzedać. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów... 
-
adamaz
Witam wszystkich mam na imię Krzysiek ,od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 3

- Od: 22 maja 2017, 20:36
- Auto: Mazda 3 1.6 diesel 2010r.
Witam,
Moja CX-3 będzie do odbioru za 3 tygodnie, ale jako aktywny forumowicz na forum mojej dotychczasowej marki mam nadzieję, że i tutaj będę mógł podyskutować na różne tematy.
Odbieram CX-3 w wersji TAKUMI, 2,0 benzyna, automat, ze wszystkim na pokładzie oprócz pakietu safety i 4x4.
Moja CX-3 będzie do odbioru za 3 tygodnie, ale jako aktywny forumowicz na forum mojej dotychczasowej marki mam nadzieję, że i tutaj będę mógł podyskutować na różne tematy.
Odbieram CX-3 w wersji TAKUMI, 2,0 benzyna, automat, ze wszystkim na pokładzie oprócz pakietu safety i 4x4.
witam wszystkich po kilku latach wracam znowu do mazdy:)
wiec postanowiłem znowu tu zawitac...miałem kiedys mazde 6 w dieslu 2003 rok teraz przymierzam sie do kupna nowej generacji mazdy 6 ale bedzie to juz benzyna 2,5
wiec postanowiłem znowu tu zawitac...miałem kiedys mazde 6 w dieslu 2003 rok teraz przymierzam sie do kupna nowej generacji mazdy 6 ale bedzie to juz benzyna 2,5
- Od: 26 maja 2017, 17:52
- Auto: mazda 6
Czejsc jestem nowy chłopaki jestem posiadaczem mazdy cx 9 i mam tylko same problemy silnik nie równo chodzi zapala się lampka at trzęsie samochodem naprawiałem pod poznaniem w tri moto wielo klin 2 stron sprzęgło. elektro zawory bo takà diagnozę postawili panowie a somochòd dalej chodzi jak traktor ma 100tys przejechane
-
Marek l
witam
Jestem Kuba i od niedawna posiadam Mazde Rx8 jak narazie jestem z niej bardzo zadowolony
pozdrawiam
Jestem Kuba i od niedawna posiadam Mazde Rx8 jak narazie jestem z niej bardzo zadowolony
pozdrawiam
- Od: 29 maja 2017, 21:21
- Auto: Mazda rx82005
Witam serdecznie.
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 5. Dwulitrowa benzyna w automacie. 2009 rok.
Zaczęły się problemy dlatego witam szanowne grono forumowiczów... a o problemach w innym wątku
Pozdrawiam Bartek z Gorzowa.
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 5. Dwulitrowa benzyna w automacie. 2009 rok.
Zaczęły się problemy dlatego witam szanowne grono forumowiczów... a o problemach w innym wątku
Pozdrawiam Bartek z Gorzowa.
-
gacus_boss