Twoja największa trasa jaką pokonałeś
Malutki napisał(a):bullet ile czasu potrzebowałeś na pokonanie tej trasy?
ciut ponad 2 dni

w drugą byłem już mądrzejszy – jeden z uczestników zlotu (niestety nie pamiętam nicka) przyjechał busem to mnie podrzucił prawie do Piotrkowa
... taki wypad nie był najmądrzejszym posunięciem z mojej strony, teraz bym się popukał w czoło i siadł do samochodu
Około 1900km
Gdansk – Włocławek – Wrocław – Praga – Wrocław – Zator – Katowice – Łódź – Włocławek – Gdańsk
VW Polo Classic 1.6 75KM bez klimy...
___
Wysłane z paletki...
Gdansk – Włocławek – Wrocław – Praga – Wrocław – Zator – Katowice – Łódź – Włocławek – Gdańsk
VW Polo Classic 1.6 75KM bez klimy...
___
Wysłane z paletki...
Poznań – Kopenhaga.
Poznań-Mediolan-Verona-Wenecja-Hallstat-Salzburg-Praga-Berlin-Poznan.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Poznań-Mediolan-Verona-Wenecja-Hallstat-Salzburg-Praga-Berlin-Poznan.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

U mnie największa trasa pokonana madzią to poznań-amsterdam (ok 900km.) No chyba że w grę wchodzi też moja praca, czyli spedycja międzynarodowa, wtedy nie byłbym w stanie policzyć tyle już tego było 
-
Bryza
Na raz to Rzeszów – Stuttgart 1200 km po obecną Mazdę 6. Ogólnie w 2 strony jakieś 2900 km, z czego 2100-2200 za kółkiem w 36h z całkowitą drzemką 50 min (jeszcze z kumplem po drugie auto 230 km dalej jechaliśmy). Wieczorem padłem jak mucha nawet nie wiem o której. Jeszcze również zeszłoroczna trasa Rzeszów-Chorwacja ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Najdłuższa moja trasa to 1600km z Warszawy do Rotterdamu (plus minus, bo jechałem przez kilka różnych miejscowości w Niemczech). Zajęło mi to dokładnie 17 godzin wraz z przystankami. Chwalmy Pana za brak ograniczeń na niemieckich autostradach 

-
credac40
Hejka Wam,ja przywaliłem Mazdą 3500km w jedna stronę 36h i po tygodniu to samo powrót do domu!!! Ze zwiedzaniem wyszlo prawie 8000km w tydzien.Trasa to Chicago -Los Angeles- Chicago.
Ostatnio edytowano 12 sie 2018, 09:39 przez WisniaUs, łącznie edytowano 3 razy
-
WisniaUs
Płock – Rosapineta (Włochy) –> 1400 km
Około 15 godzin + przerwy na jedzenie
M5 to sama przyjemność
Około 15 godzin + przerwy na jedzenie
M5 to sama przyjemność
12 lat temu
Stary Sącz -Cavtat za Dubrovnikiem, starym Nissanem Sunny 1.4 LPG w 4 osoby plus bagażnik załadowany po dach .Droga przez Słowację ,Madziary,Chorwację,Bośnię i Hercegowinę jakieś 1300km bez klimy w 20godzin (bośniackimi wiochami). Pamiętam że ,przerwy były tylko na tankowanie gazu. To były czasy.....
Rok temu trasa do Edenkoben w Germanii przez Wiedeń 1250 km w 12godzin Mazda 5 LPG
Rok temu trasa do Edenkoben w Germanii przez Wiedeń 1250 km w 12godzin Mazda 5 LPG