Jutro siedzę na maturach i nie wiem, o której skończę, bo to ustne ... Przypominam wszystkim, którzy tu zaglądają, że kolega Pawko oraz ja bierzemy udział w konkursie fotograficznym, nasze produkcje można obejrzeć tutaj i ewentualnie oddać swój głos, jeśli przypadły Wam do gustu
Dzięki za spota Panowie. W galerii jest kilka ujęć. Widzimy się za dwa tygodnie. W międzyczasie czekamy na ustalenia Adama w sprawie organizacji "Mazda festynu" z dzieciakami z DD.
Auto:Subaru Legacy VI 2.5 H4 2017 CVT+LPG (Qbox Plus, AC R01 Red, AC W03) Mazda 3BL (sedan) US 2.0 AT 2010+LPG (QBox, Zavoli N, Barracudy pojedyncze) gdyby wymieniać co było to by strony nie starczyło
Silikonu i środka owadobójczego. Te komary to tam chyba się za Nami mocno stęskniły po zimie
Zacząłem trochę zmieniać treść (skład) w pierwszym poście. Obiekcje (typu brzydkie foto) przyjmuję na PW. To, że ktoś ma "anglika" jak Miodny i ja nie podlega reklamacji
W przypadku deszczu widzimy się na parkingu Galerii Zielone Wzgórza.
EDIT: No to Miasto znowu pod wodą. Wenecja normalnie Pełno wody i wali grad. Jeszcze nie wiem, czy uda mi się wogóle wydostać z garażu i przedostać w tamte rejony