Wielka Brytania – spotkania regionalne
Hej.macie num.tel,do mnie to czemu nie dzwonicie??Ja bardzo teraz zapracowany jestem i nie siedzę na mazdaspeed.ja chętny na jakies spotkanko. 

Jak to bywa... spotkanko być miało, ale się us..ło   Ja będę dostępny dopiero po 10 czerwca bo się będę teraz urlopował
 Ja będę dostępny dopiero po 10 czerwca bo się będę teraz urlopował   

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
 Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
adas780715 napisał(a):ja chętny na jakies spotkanko.
A chcieliśmy sie zwalić do was na grila...
Arkana  , Captur  , Mii 
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Fajnie.Tylko ze ja nie mam grilla i nie zamierzam kupować,więc tego roku nie będzie grilla  

Jest propozycja...   

Spotykamy się 3.06.2017 roku o godzinie 12:00 na parkingu (płatnym) przed "Bolsover Castle"
http://www.english-heritage.org.uk/visi ... er-castle/
Wejściówka na teren kosztuje: dorośli 10.80 GBP , a dzieci (od 5 do 15 lat) 6.50 GBP
Zwiedzamy zamek i później udajemy się na pobliski "Welcome Break", gdzie nocujemy. Zwierzaki mile widziane...
Popołudniowych zajęć nie będę tutaj opisywał... 

Rano, w niedzielę, skierujemy się na południe do miejsca zwanego "Sutton Scarsdale" (wstęp darmowy) by po chwili udać się do "Hardwick Old Hall"
http://www.english-heritage.org.uk/visi ... -old-hall/
Wejście dorośli 6.50 GBP, dzieci (5 – 15 lat) 3.90 GBP
Na zakończenie wypadu udamy się dalej na południe (M1) do najbliższego serwisu na posiłek...

Spotykamy się 3.06.2017 roku o godzinie 12:00 na parkingu (płatnym) przed "Bolsover Castle"
http://www.english-heritage.org.uk/visi ... er-castle/
Wejściówka na teren kosztuje: dorośli 10.80 GBP , a dzieci (od 5 do 15 lat) 6.50 GBP
Zwiedzamy zamek i później udajemy się na pobliski "Welcome Break", gdzie nocujemy. Zwierzaki mile widziane...
Popołudniowych zajęć nie będę tutaj opisywał...

Rano, w niedzielę, skierujemy się na południe do miejsca zwanego "Sutton Scarsdale" (wstęp darmowy) by po chwili udać się do "Hardwick Old Hall"
http://www.english-heritage.org.uk/visi ... -old-hall/
Wejście dorośli 6.50 GBP, dzieci (5 – 15 lat) 3.90 GBP
Na zakończenie wypadu udamy się dalej na południe (M1) do najbliższego serwisu na posiłek...
Arkana  , Captur  , Mii 
Muszę wiedzieć ile będzie osób żeby móc zaalokować Was na nocleg – postaram się załatwić jakiś rabacik na hotel i jedzonko   Za hotel będę płacił osobiście (żeby rabat był), więc należności potem na moje koncicho – ale to się jeszcze zgadamy dokładniej. Na załatwienie tego mam tylko ten weekend, gdyż potem spędzam wakacje na Majorce i będę raczej mało uchwytny. Proszę więc wszystkich chętnych na zgłaszanie się – później nocleg będzie we własnym zakresie do rezerwowania ( na jedzonko rabacik oczywiście pozostaje)
  Za hotel będę płacił osobiście (żeby rabat był), więc należności potem na moje koncicho – ale to się jeszcze zgadamy dokładniej. Na załatwienie tego mam tylko ten weekend, gdyż potem spędzam wakacje na Majorce i będę raczej mało uchwytny. Proszę więc wszystkich chętnych na zgłaszanie się – później nocleg będzie we własnym zakresie do rezerwowania ( na jedzonko rabacik oczywiście pozostaje)
PS. Dowiem się, czy zwierzaczki będą mogły być w hotelu, bo nie jestem pewien

PS. Dowiem się, czy zwierzaczki będą mogły być w hotelu, bo nie jestem pewien

maestro81 napisał(a):Dowiem się, czy zwierzaczki będą mogły być w hotelu, bo nie jestem pewien
Z ich strony wynika, ze tak
Arkana  , Captur  , Mii 
Wojtek napisał(a):maestro81 napisał(a):Dowiem się, czy zwierzaczki będą mogły być w hotelu, bo nie jestem pewien
Z ich strony wynika, ze tak
Dla świętego spokoju zweryfikuję
Dopisano 19 maja 2017, 23:37:
adas780715 napisał(a):Fajnie.Tylko ze ja nie mam grilla i nie zamierzam kupować,więc tego roku nie będzie grilla

Spoko – przywieziemy swój

Co za łajza wybrała to miejsce ?  Ani górek, ani wody tylko jakieś ruiny. I zero konsultacji z forumowiczami
 Ani górek, ani wody tylko jakieś ruiny. I zero konsultacji z forumowiczami  .
.
I tak, będę marudził bo mi średnio się chce taki kawał drogi jechać i nie zjeść kiełbaski z grilla.
Na chwilę obecną ciężko mi się zdecydować, bo wyjechać z domu mogę dopiero koło 14:00, byłbym o 16:00 na miejscu.

.
.I tak, będę marudził bo mi średnio się chce taki kawał drogi jechać i nie zjeść kiełbaski z grilla.
Na chwilę obecną ciężko mi się zdecydować, bo wyjechać z domu mogę dopiero koło 14:00, byłbym o 16:00 na miejscu.

- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
 2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Trzeba się dowiedzieć gdzie grila można zrobić i będzie cacy...
Dopisano 21 maja 2017, o 07:56:
Nasz nocleg:
https://www.wyndhamhotels.com/days-inn/ ... onal:12565

Dopisano 21 maja 2017, o 07:56:
Nasz nocleg:
https://www.wyndhamhotels.com/days-inn/ ... onal:12565
Arkana  , Captur  , Mii 
Chętnych proszę o podanie detali personalnych na priv w celu rezerwacji pokoji. Wojtek – zapisane  

nie wszystkim pasuja daty spotów,ale jesli sie chce to zawsze mozna cos wykombinować 

No teraz to wszystko w rękach Mariusza 

mam mały problem z rezerwacją ale postaram się dodzwonić i załatwić sprawę. dam znać

wieści są złe bo nie mam wolnych miejsc u mnie na serwisie  nic nie dam rady zrobić
 nic nie dam rady zrobić 
najbliższy sensowny nocleg jet jak narazie dostępny 50 mil od celu w Leicester. secie znać o wieczora na priv albo tu w temacie

najbliższy sensowny nocleg jet jak narazie dostępny 50 mil od celu w Leicester. secie znać o wieczora na priv albo tu w temacie