Siemka.
Mam problem z systemem bluetooth. Między innymi polega na tym, że żaden z nowszych telefonów nie chce się sparować z tym systemem, zaś jeżeli używam starego telefonu, ze starym systemem bluetooth wszystko działa.
Moje pytanie jest następujące co zrobić, żeby telefon z nowszą wersją bluetooth mógł się połączyć?
problem z Bluetooth
Strona 1 z 1
Hasło znam, tylko problem jest taki, ze telefony z nowszym systemem bluetooth nie chcą się połączyć, zaś telefon ze starym bez problemu się łączy.
Ostatnio edytowano 22 maja 2017, 21:51 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta - nie ma takiej potrzeby
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta - nie ma takiej potrzeby
Witam
Tak sobie wymyśliłem że zmodyfikuje swoje radio , i się udało .
Metodą zakupu nabyłem moduł bluetooth . Podłączenie banalne , gniazdo AUX i zasilanie , o dziwo działa.
Natomiast jest problem , słychać zakłócenia , tak jakby ciche strzelanie , jak dodaję gazu to szybciej .
Jak się tego pozbyć ? Może ktoś też robił takie modyfikacje i wie coś w tym temacie.
Tak sobie wymyśliłem że zmodyfikuje swoje radio , i się udało .
Metodą zakupu nabyłem moduł bluetooth . Podłączenie banalne , gniazdo AUX i zasilanie , o dziwo działa.
Natomiast jest problem , słychać zakłócenia , tak jakby ciche strzelanie , jak dodaję gazu to szybciej .
Jak się tego pozbyć ? Może ktoś też robił takie modyfikacje i wie coś w tym temacie.
- Od: 18 lip 2010, 06:16
- Auto: Mazda 6 , 2.3 Benzyna
2007r Lift
Jest pewnie problem z pętla masy. Tez to mam. Czekam na odpowiedź kto sobie z tym poradził.
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Wiem że spóźnione ale napotkałem ten sam problem na P30 Lite, wystarczy zainstalować Bluetooth Pair ver. 2.1.7 -52. Może komuś pomoże u mnie działa wszystko perfekcyjnie. Pozdrawiam.
- Od: 20 maja 2014, 18:55
- Auto: Mazda 6 2.0 2003
Diesel z DPF
Mazda GH 6 2.2 2011.11
Diesel, Kombi 163
Strona 1 z 1