Mazda MX-6 GE KL-DE 1995 Heble K sport str.7 :)
no coz w temacie w sumie troche cisza bo malo sie dzieje.... niestety byl troszke wkurw.... bo okazało sie ze miało byc full klze z mx6 a po zdjeciu pokryw sie troche zdziwilem bo zobaczylem walki kl01............. myslalem ze jebne z wkurwie.... ale trudno poswiecilem 2 godzinki i zaczalem rozkrecac silnik bo nie moglem wytrzymac zeby zobaczyc jaki dol na szczescie okazalo sie jak na fotach tloki najwyzsza polka wiec wszystko jest brakuje tylko walkow ktore bede musial gdzies dorwac
W sumie mialem to sprzedalem;/W planach full remont porting glowic i bedziemy szukali mocy.... Mam nadzieje ze zblize sie do fabryki jak blisko sie da.
Obserwuję i z niecierpliwością będę oczekiwać dalszych efektów pracy 
Pozazdrościć muszę miejsca, bo niestety ja się chwilowo z moją MX-6 tułam to do garażu bez prądu, a to do znajomych by trochę pogrzebać – i tak niestety do przeprowadzki.
Powodzenia w pracach i mam nadzieję że się nie obrazisz jak będę czerpać inspirację również z twoich prac
Pozazdrościć muszę miejsca, bo niestety ja się chwilowo z moją MX-6 tułam to do garażu bez prądu, a to do znajomych by trochę pogrzebać – i tak niestety do przeprowadzki.
Powodzenia w pracach i mam nadzieję że się nie obrazisz jak będę czerpać inspirację również z twoich prac
- Od: 24 lut 2017, 19:39
- Auto: Mazda MX-6
1994 – 2,5l 6V 165KM
Dzięki za miłe słowa
To bardzo fajne, że ktoś może czerpać inspiracje z moich działań.
Z nowoście zostały zakupione nowe koła na na sezon 2k17. Wiem wiem czekały raysy 8 i 9j.... Jednak poszedłem troche bardziej w orginał
powiem tylko, że felgi też są raysa i też mają 17"
Wzór pokaże niedługo jak zostaną zregenerowane 
Z nowoście zostały zakupione nowe koła na na sezon 2k17. Wiem wiem czekały raysy 8 i 9j.... Jednak poszedłem troche bardziej w orginał
Z nowości przyszły felgi dla mxa
Myśle, że wzór i napis pasuje
Oczywiście niedługo polecą do full regeneracji kolory zostaną fabryczne.
Ostatnio edytowano 15 wrz 2017, 17:13 przez julek, łącznie edytowano 1 raz
O no na takich to bym jeździł
teraz nie jedna, a 5 nakrętek antykradzieżowych na jedno koło
co by się ktoś nie połasił, tak z ciekawości ile takie koło ?
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Oooo ja ...
Chcę takie 

- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
chmielu_KL napisał(a):O no na takich to bym jeździłteraz nie jedna, a 5 nakrętek antykradzieżowych na jedno koło
![]()
Nie ma bata zebym zostawil auto na ulicy w nocy z tymi kolami
risto77 napisał(a):Oooo ja ...Chcę takie
Gratulejszyn
W końcu dopiełeś swego i masz swoje felgi docelowe
Czekam na postęp renowacyjnych fel i zdjęć jak leżą na aucie.

Czekam na postęp renowacyjnych fel i zdjęć jak leżą na aucie.
- Od: 4 sty 2012, 21:23
- Auto: マツダ MX-6 2.5 KL-DE '94
No troche to trwalo w sumie felgi maja dosyc dziwne parametry jak na Mazdaspeedy. Na ogół były z rx7 fd 8j przód 9j tył więc troche za bogato do mx6... Te akurat odziwo przyjechały z Japonii na Mazdzie Bongo??? Parametry 7j 4szt i et30 wiec wkomponuje się w nadkola mx6 idealnie, aleeee będzie troszke zmiana mianowicie tył zostanie przerobiony na 8j i et35 przód zostanie jak jest (oczywiście posługując się bębnem i rantem z innych felg raysa żeby został w orginale;p
Dzięki koledzy
Z nowości z powodu takiego ze klze, które ostatnio kupiłem na miało wałków kl31 ehmmmm..... Kupiłem drugi silnik
tym razem full kl31 najwyższa półka 

Sam jestem ciekaw
no sszczerze mówiąc to jak licze ile włożyłem przez ostatni rok to troche mi się gorąco robi
Powiem szczerze, że chyba dzisiaj podjąłem decyzję.... Mx nie będzie przekładany zostaje tak jak był nie chce ciachać fajnego autka w orginale a i tak zrobie nim może 1000km przez rok to jakoś bardzo mi ta kiera nie przeszkodzi może kiedyś znajdę ładny egzemplarz w europie to poprzekładam graty i tyle 
Wariat
No to teraz masz pelna baze do dzialan. Powodzenia i chwal sie postepami na forum.
- Od: 4 sty 2012, 21:23
- Auto: マツダ MX-6 2.5 KL-DE '94