Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Po wielu latach spędzonych z włoskimi samochodami zdecydowałem się na zakup Mazdy, chcę sprawdzić tą japońską bezawaryjność
Generalnie założenia były: bezawaryjne, nie duże (do miasta), oszczędne, z klimą i żeby dziewczyna nie bała się tym jeździć.
Wybór padł na Demio z 2000 roku, 1.3 16v – pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, oby tak dalej.
Pozdrawiam.
Po wielu latach spędzonych z włoskimi samochodami zdecydowałem się na zakup Mazdy, chcę sprawdzić tą japońską bezawaryjność
Generalnie założenia były: bezawaryjne, nie duże (do miasta), oszczędne, z klimą i żeby dziewczyna nie bała się tym jeździć.
Wybór padł na Demio z 2000 roku, 1.3 16v – pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, oby tak dalej.
Pozdrawiam.
- Od: 4 maja 2017, 23:45
- Auto: Demio 1.3 16v 72KM 2000r
Witam
Jestem szczęśliwym posiadaczem świeżo kupionej Mazdy Premacy. Do tej pory wierny innej japońskiej marce – Honda, aczkolwiek nadszedł czas na zmiany
Pozdrawiam
Jestem szczęśliwym posiadaczem świeżo kupionej Mazdy Premacy. Do tej pory wierny innej japońskiej marce – Honda, aczkolwiek nadszedł czas na zmiany
Pozdrawiam
-
rav0313
Witam Wszystkich
Zostałem mazdziarzem.. Teraz jeszcze tylko zdać to prawko i poszerzać horyzonty :
D

Zostałem mazdziarzem.. Teraz jeszcze tylko zdać to prawko i poszerzać horyzonty :

-
VickedQ
Witam
jestem Daniel, właścicielem Mazdy 6 GH 2.0 DISI LF-DE 2010 jest mój Ojciec. Ja dbam o jej stan techniczny
pozdrawiam
jestem Daniel, właścicielem Mazdy 6 GH 2.0 DISI LF-DE 2010 jest mój Ojciec. Ja dbam o jej stan techniczny
pozdrawiam
-
Daniel29
Cześć.
Dopiero czekam na swoją nową Mazdę3, odbiór za miesiąc. To była miłość od pierwszej jazdy
Auto głównie do pracy, ale nie tylko.
Wcześniej sporadyczne przejażdżki starszą MX-5 i mniej starszą RX-8.
Dopiero czekam na swoją nową Mazdę3, odbiór za miesiąc. To była miłość od pierwszej jazdy
Wcześniej sporadyczne przejażdżki starszą MX-5 i mniej starszą RX-8.
Cześć
Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich i pozdrawiam
- Od: 10 maja 2017, 21:13
- Auto: mazda 323f bj 1,6 16v rok z 2003r.
Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy, swoją przygodę zacząłem od Premacy.
- Od: 12 maja 2017, 08:04
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD 1999 r.
Witam wszystkich forumowiczów 
Mam na imie Sebastian jestem z Mysłowic ok 14km od Katowic
forum MS znam od kolegow z 323-klubu
pozdrawiam
Mam na imie Sebastian jestem z Mysłowic ok 14km od Katowic
forum MS znam od kolegow z 323-klubu
pozdrawiam
Cześć,
to i ja się przywitam. Jestem z Torunia.
W końcu po paru miesiącach zakupiłem dawno upatrzoną 6tkę GH 2.0 Pb przed liftem. Niedługo zakładam LPG.
Mam nadzieję, że to auto zostanie ze mną na długo
to i ja się przywitam. Jestem z Torunia.
W końcu po paru miesiącach zakupiłem dawno upatrzoną 6tkę GH 2.0 Pb przed liftem. Niedługo zakładam LPG.
Mam nadzieję, że to auto zostanie ze mną na długo
- Od: 1 maja 2017, 16:45
- Auto: Jest:
Mazda 6 GH 2.0 MZR 147 KM 2008
Laguna II Grandtour 1.9 DCI 2004 r