Nie mogę i wkurw mnie bierze bo próbuję i o ile wyrzutnia działa (chociaż nie jestem przekonany czy właściwie) to "przełączania" zjazdów przy "piłach" już ni huhu nie potrafię ogarnąć...
A co jakiś czas kwęczą że nie działa :/
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Może ignorant jestem i nie doceniam klasyki gatunku, ale wg mnie kogoś zdrowo popi... z ceną
http://www.gieldaklasykow.pl/volkswagen ... -warszawa/
Grzyby napisał(a):wkurw
Grzyby napisał(a):P.S. Kijowy nalot na bezdotyku nie jest winą chemii a najczęściej olewania właściciela i "oszczędzania" na właściwych ustawieniach. Wystarczy że woda nie jest osmotyczna tylko zwykła sieciowa i osad gotowy.
Grzyby napisał(a):Sam czasami poskakałem i naprawdę chyba wszystkie mięśnie pracują
kurde nawet nie wiedziałem. Ja mam po dzieciach koleżanki. W zeszłym roku kupiłem siatkę i osłonę na sprężyny na allegro .Jak złożyłem pierwszy dzień skakały od rana do wieczoraloockas napisał(a):
Opinie ma dobre, dostępne części zamienne (np siatka) w razie czego dystrybutor na miejscu, bo w Chrzanowie.
jacobs napisał(a):Nie wiem czemu, FB twierdzi że znam żonę nemiego :/ Ciekawe co to za algorytm, jak nikogo z klubu chyba nie mam w znajomych.
sq2jul napisał(a):
Czemu najlepsze koncerty byly w USA w latach 70. XX wieku???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości