Loockas od środy będę miał chyba bmw szwagra na korektę,wpadnij na kawę to sobie popatrzysz,może jakieś glinkowanie się zrobi foki
Czateria...cd
Mi kiedyś po bezdotyku chromowane listwy zrobiły się takie mleczne.
Loockas od środy będę miał chyba bmw szwagra na korektę,wpadnij na kawę to sobie popatrzysz,może jakieś glinkowanie się zrobi foki
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
loockas napisał(a):Może ignorant jestem i nie doceniam klasyki gatunku, ale wg mnie kogoś zdrowo popi... z ceną
http://www.gieldaklasykow.pl/volkswagen ... -warszawa/
Pod koniec ubiegłego roku widziałem gti ale trochę młodsze generację czy dwie (wciąż za bardzo nie odrózniam...), było to wciąż stare auto i ktoś wolał ponad 50kzł.
Jeszcze scirocco czy inne corrado mogę zrozumieć, ale golf?
Loockas, mam nowe woski z serii Tenzi Detailer, jeden wczoraj po południu poleciał u znajomego (Ceramic Wax). Dzisiaj go nałożył i twierdził przez tel że świetne.
A cena śmieszna. Coś koło 30zł za 300ml z aplikatorem i mikrofibrą w zestawie.
P.S. Kijowy nalot na bezdotyku nie jest winą chemii a najczęściej olewania właściciela i "oszczędzania" na właściwych ustawieniach. Wystarczy że woda nie jest osmotyczna tylko zwykła sieciowa i osad gotowy. No ale nie musi kupować filtrów za 100zł raz na kwartał .....
A cena śmieszna. Coś koło 30zł za 300ml z aplikatorem i mikrofibrą w zestawie.
P.S. Kijowy nalot na bezdotyku nie jest winą chemii a najczęściej olewania właściciela i "oszczędzania" na właściwych ustawieniach. Wystarczy że woda nie jest osmotyczna tylko zwykła sieciowa i osad gotowy. No ale nie musi kupować filtrów za 100zł raz na kwartał .....

Grzyby napisał(a):Loockas, mam nowe woski z serii Tenzi Detailer, jeden wczoraj po południu poleciał u znajomego (Ceramic Wax). Dzisiaj go nałożył i twierdził przez tel że świetne.
Aplikacja jak typowy wosk czyli trzeba się napocić?
loockas napisał(a):Aplikacja jak typowy wosk czyli trzeba się napocić?
Aplikacja jak woski Tenzi. Czyli nakładamy klasycznie, czekamy aż UV zrobi swoje i ścieramy mikrofibrą. Poleruje się bardzo lekko, prawie bezwysiłkowo.
Ja się przy tym trochę pocę, ale mam już swoje lata
Póki co najbardziej przemawia do mnie Sapphire:
https://www.abcfitness.pl/rekreacja-c13 ... inka-p1001
Opinie ma dobre, dostępne części zamienne (np siatka) w razie czego dystrybutor na miejscu, bo w Chrzanowie.
https://www.abcfitness.pl/rekreacja-c13 ... inka-p1001
Opinie ma dobre, dostępne części zamienne (np siatka) w razie czego dystrybutor na miejscu, bo w Chrzanowie.
Trampolina jest niebezpieczna i sporo jest urazów kręgosłupa w odcinku szyjnym.
Czytałem już kilkanaście artykułów na ten temat. Wszystko jest niebezpieczne
Nie można popadać w paranoję. U sąsiadów dwójka dzieci skacze na tym od dawna i nikomu nic się nie stało. Poza tym jest różnica między np 10 latkiem robiącym salta, a 3 latkiem skaczącym sobie góra-dół. Wolę by młoda skakała na trampolinie z siatką niż tak jak obecnie na łóżku 
Tak samo "kontuzjogenne" mogą być rolki, hulajnogi czy rower jak ktoś będzie miał pecha.
Tak samo "kontuzjogenne" mogą być rolki, hulajnogi czy rower jak ktoś będzie miał pecha.
Domowe też są, ale uważaj na sufit 
Ja znam jeden wypadek na trampolinie wśród znajomych. Kumpel ma 35 lat i połamał nogę... No ale po pijaku to i tak dobrze, że tylko tyle
Salto podobno było bardzo efektowne 
WTF z tym dachem?
viewtopic.php?f=78&t=199529&view=unread#unread
Ja znam jeden wypadek na trampolinie wśród znajomych. Kumpel ma 35 lat i połamał nogę... No ale po pijaku to i tak dobrze, że tylko tyle
WTF z tym dachem?
Chłopaki mają u dziadków 4m z Biedronki 
W tym roku będzie 3 sezon. Nie mam uwag, jedynie brak schodków do wejścia.
Konstrukcja solidna i – w mojej ocenie – dosyć bezpieczna (osłonięte sprężyny na "zewnątrz")
Tak jak piszesz Łukasz – jest różnica pomiędzy popisami 10 latków a zabawą 3-6 latków. Chłopaki potrafią tam cuda wyprawiać nawet i godzinę.
Sam czasami poskakałem i naprawdę chyba wszystkie mięśnie pracują
No i skoro mnie bezproblemowo wytrzymywała to raczej mocna
P.S. Wygląda dokładnie identycznie jak ta z Twojego linka
Nie. http://tenzi.sklep.pl/detailer-ceramic- ... -1080.html
Mam aktualnie wszystkie zestawy po 300ml z linii Detailer.
Dopisano 13 maja 2017 23:41:
Szyba była chyba wypruta albo był poharatany bo rdza go wpiernicza.
W tym roku będzie 3 sezon. Nie mam uwag, jedynie brak schodków do wejścia.
Konstrukcja solidna i – w mojej ocenie – dosyć bezpieczna (osłonięte sprężyny na "zewnątrz")
Tak jak piszesz Łukasz – jest różnica pomiędzy popisami 10 latków a zabawą 3-6 latków. Chłopaki potrafią tam cuda wyprawiać nawet i godzinę.
Sam czasami poskakałem i naprawdę chyba wszystkie mięśnie pracują
No i skoro mnie bezproblemowo wytrzymywała to raczej mocna
P.S. Wygląda dokładnie identycznie jak ta z Twojego linka
loockas napisał(a):To się pod kolor dobiera?
Nie. http://tenzi.sklep.pl/detailer-ceramic- ... -1080.html
Mam aktualnie wszystkie zestawy po 300ml z linii Detailer.
Dopisano 13 maja 2017 23:41:
loockas napisał(a):WTF z tym dachem?
Szyba była chyba wypruta albo był poharatany bo rdza go wpiernicza.
Spoko.
A teraz mnie naszło.
Kombinuję i nie bardzo mam pomysł kogo spytać – może Wy podpowiecie.
Chłopaki mają tor HotWheels automagnesiaki GHY27
i przy wyrzutni i "piłach" są gumki (do naciągu). Oczywiście je ściągnęli. I za husteczkę nie potrafię tego pospinać tak jak powinno być.
Nigdzie w necie nie znalazłem. W sklepach też tego nie widzę.
No kurna zonk....
A teraz mnie naszło.
Kombinuję i nie bardzo mam pomysł kogo spytać – może Wy podpowiecie.
Chłopaki mają tor HotWheels automagnesiaki GHY27
i przy wyrzutni i "piłach" są gumki (do naciągu). Oczywiście je ściągnęli. I za husteczkę nie potrafię tego pospinać tak jak powinno być.
Nigdzie w necie nie znalazłem. W sklepach też tego nie widzę.
No kurna zonk....
Gumki nie możesz założyć?