Czateria...cd
loockas napisał(a):Zmień podejście albo kup skode
To lepiej zmień podejście
Nowy chętnie bym kupił, bo w tym segmencie utrata wartości niewielka, ale budżet nie zepnie się przy nówce – 40kzł trzeba by położyć, a dokładać nie będę – wydać można 20kzł. Mini odpada, to ma być coś ekonomicznego i niekapryśnego. W odwodzie jest Mazda 2 ale tak trochę łyso kupić Mazdę i nie będzie dostępna szybko.
Dobra, tak sobie tylko chciałem pomarudzić, bo wśród ofert handlarzy zdarzają się rzadko samochody od zwykłych ludzi w podobnych cenach, ale znikają z dnia na dzień...
Dobra, tak sobie tylko chciałem pomarudzić, bo wśród ofert handlarzy zdarzają się rzadko samochody od zwykłych ludzi w podobnych cenach, ale znikają z dnia na dzień...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):wydać można 20kzł
mogę signum swoje zaproponować
Założenia:
– wspomaganie kierownicy + klimatyzacja
– rocznik > 2010 (im młodszy tym lepszy)
– długość < 4m
– tylko benzyna N/A
– pojemność =< 1.4
– 0-100 < 14s
– jak najmniej czynności obsługowych/serwisu
– jak najniższe koszty utrzymania
– mile widziana skrzynia AT
Niestety obie powyższe propozycje raczej się nie wpasowują
– wspomaganie kierownicy + klimatyzacja
– rocznik > 2010 (im młodszy tym lepszy)
– długość < 4m
– tylko benzyna N/A
– pojemność =< 1.4
– 0-100 < 14s
– jak najmniej czynności obsługowych/serwisu
– jak najniższe koszty utrzymania
– mile widziana skrzynia AT
Niestety obie powyższe propozycje raczej się nie wpasowują
Trusted computing – Yes or No?
Eh, współczuje. Ja się za autami nie najeździłem jakoś specjalnie, ale kilkanaście wieczorów spędziłem na oglądaniu ogłoszeń. Aż sam się dziwię, że udało mi się w ciągu miesiąca dwa auta nabyć (i dwa sprzedać), ale może to zasługa tego, że nie nastawiałem się na konkretną markę. W sumie to wyszło podobnie jak wstępne założenia, bo miał być S-MAX i Clio. Nie w tej kolejności, ale Renault i Ford na placu zawitał
Masz o tyle szczęścia, że segment który szukasz jest dość popularny i sporo w nich benzyn. Jak szukałem dzieciowoza to po odfiltrowaniu diesli nie było w zasadzie co oglądać. Cieszę się, że w przypadku Scenica skończyło się na pierwszym oglądanym egzemplarzu, bo czekanie na kolejną benzynę w tej budzie mogłoby potrwać...
Umyłem Fokę... Kurde już zapomniałem jaki to niewdzięczny kolor do mycia
Masz o tyle szczęścia, że segment który szukasz jest dość popularny i sporo w nich benzyn. Jak szukałem dzieciowoza to po odfiltrowaniu diesli nie było w zasadzie co oglądać. Cieszę się, że w przypadku Scenica skończyło się na pierwszym oglądanym egzemplarzu, bo czekanie na kolejną benzynę w tej budzie mogłoby potrwać...
Umyłem Fokę... Kurde już zapomniałem jaki to niewdzięczny kolor do mycia
jak nic RX-8 z końcówki produkcji.
Dopisano 13 maja 2017 18:11:
ja umyłem wczoraj schaba za pomocą rękawicy i mam dwie uwagi, da się tym sposobem domyć auto żeby nie było tej "morki", dwa nawet jak się naciśnie stop to czas ucieka.
Dopisano 13 maja 2017 18:11:
ja umyłem wczoraj schaba za pomocą rękawicy i mam dwie uwagi, da się tym sposobem domyć auto żeby nie było tej "morki", dwa nawet jak się naciśnie stop to czas ucieka.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Patrzyłeś te Micry?
Gib napisał(a):ja umyłem wczoraj schaba za pomocą rękawicy i mam dwie uwagi, da się tym sposobem domyć auto żeby nie było tej "morki", dwa nawet jak się naciśnie stop to czas ucieka.
Po pierwszym myciu efekt był gorszy jak przed myciem. Przeleciałem drugi raz i było lepiej. Miałem problem z domyciem osadu po myjni bezdotykowej, ale w końcu zeszło. Na koniec carshine od Grzyba, który ładnie usunął niedoskonałości po myciu
Ja automat omijam już od kilku lat. Przerzuciłem się na bezdotykowe, ale widzę po drugim aucie, że jak się niedokładnie spłucze to zostaje osad, który potem ciężko domyć. Zwłaszcza widoczny na ciemnych lakierach. Na szczęście mam ten komfort, że jak tylko pogoda pozwala to mogę sobie ręcznie umyć auta pod domem i wtedy faktycznie jest to mycie.