Czateria...cd
Nie mam namyśli chłodzenia nią tylko włączenia żeby podziałała i na przykład momentalnie osuszyła przednią szybę. W vectrze mam manualną, włączaną z palca i widać to namacalnie, nawiew na szybę powietrzem z klimą i bez.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Pytasz poważnie ?
3 lata dla nich robiłem
, miech temu odszedłem, co potrzebujesz ? Byli na Kike pewnie dla tego pytasz.
Jak cos dawaj co chcesz albo z kim chcesz gadać.
3 lata dla nich robiłem
Jak cos dawaj co chcesz albo z kim chcesz gadać.
..::Born To Rise Hell::..
A ja zmieniłem wielkiego Della na małego Della.
plastikowe 17,3" na metalowe 12,5"
Przyznać trzeba że ten maluch zapitala jak odrzutowiec.
Kupiłem polizingowca, Latitude e6230. Trafiła się sztuka w świetnym stanie, z fabrycznym SSD Samsunga.
Uruchomienie trwa 8s.
To e4310 z SSD zamontowanym samodzielnie (HyperX Kingstona) jest zdecydowanie wolniejszy.
Fajnie bo stacja dokująca ta sama
plastikowe 17,3" na metalowe 12,5"
Przyznać trzeba że ten maluch zapitala jak odrzutowiec.
Kupiłem polizingowca, Latitude e6230. Trafiła się sztuka w świetnym stanie, z fabrycznym SSD Samsunga.
Uruchomienie trwa 8s.
To e4310 z SSD zamontowanym samodzielnie (HyperX Kingstona) jest zdecydowanie wolniejszy.
Fajnie bo stacja dokująca ta sama
Po przesiadce na SSD to inne kompy z dyski HDD uważam za zepsute 

Królowa Lawet, laguna II ph1, najlebszy silnik 1.9 dCi wersja 100 KM 2004 rok kupiona w salonie PL jako nowa, pierwszy właściciel, robiona skrzynia biegów i wymieniona pompa wtryskowa na inną używkę. Nigdy nie ruszane turbo ani wtryski, jeździ na taxi.
Można? Można!
Można? Można!
Stała pod ścianą prężąc kakao
Jednak fabryczne zestawienie lepiej śmiga niż składanka.
Ja we wszystkich swoich ostatnich kompach dokładałem SSD (poza jednym). Wygoda, dłuższe działanie na baterii i cisza
Ja we wszystkich swoich ostatnich kompach dokładałem SSD (poza jednym). Wygoda, dłuższe działanie na baterii i cisza
Gib napisał(a):Królowa Lawet, laguna II ph1, najlebszy silnik 1.9 dCi wersja 100 KM 2004 rok kupiona w salonie PL jako nowa, pierwszy właściciel, robiona skrzynia biegów i wymieniona pompa wtryskowa na inną używkę. Nigdy nie ruszane turbo ani wtryski, jeździ na taxi.
Można? Można!
fajne naklejki ponaklejane bo błędami miga na wszystkie strony

Gib napisał(a):Wyglądają na rzepy, btw. Klima działa
No własnie nie wiem przy jakiej temp powinna się odpalać u mnie, może jak będzie cieplej to coś zadziała, na dworze było 15 a ja mogę najmniej chyba 17 to może dogrzewało mnie jeszcze

a co tu tak cicho?
Grila palicie czy co?>
U mnie dzisiaj 14 stopni i wygląda jakby miało zaraz chlusnąć....
Grila palicie czy co?>
U mnie dzisiaj 14 stopni i wygląda jakby miało zaraz chlusnąć....
Ja wciąż nad nazwą myślę. Może jutro bym tą pseudo firmę założył...
ProAnal ładnie, ale jednak chyba nie jest to czego szukam.
Już mam maila analny.brutal@... dla rozmaitych telenaciągaczy i nie jest to łatwo wypowiedzieć z pełnym przekonaniem i bez uśmiechu...
ProAnal ładnie, ale jednak chyba nie jest to czego szukam.
Już mam maila analny.brutal@... dla rozmaitych telenaciągaczy i nie jest to łatwo wypowiedzieć z pełnym przekonaniem i bez uśmiechu...
Nosz nie zdzierżę – obejrzałem już pierdyliard aut i albo zajechane albo szkody całkowite 
Mam wrażenie, że na w miarę świeżych rocznikach handlarze robią większe wały niż na samochodach w wieku 5 – 10 lat...
Mam wrażenie, że na w miarę świeżych rocznikach handlarze robią większe wały niż na samochodach w wieku 5 – 10 lat...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.