Cześć!
Sekcja 2 Monitora spalania.
Widać na niej kilka słupków...
u mnie na razie jest jeden... czy aktualny słupek po resecie wskakuje w historię i staje się drugim (i tak dalej) ?
Czy trzeba resetować ręcznie czy monitor może rozpoznać podróż : od zapalenia do zgaszenia silnika?
Dzięki!
Monitor Spalania – jak u używać
Strona 1 z 1
Dziękuję!
Teraz widzę sens z linkowaniem spalania z Trip A.
Reset Trip A resetuje statystyki, wkłada je w historię a my zaczynami nowy Trip.
Czytałem, że niektórzy po zlinkowaniu Trip A ze statystykami spalania – resetują Trip A po każdym pełnym tankowaniu, ciekawy sposób na statystyki, wymaga jednak jazdy od Full do prawie Zero i po każdym tankowaniu Reset Trip A.
Jeszcze raz dzięki!
Vx.
Teraz widzę sens z linkowaniem spalania z Trip A.
Reset Trip A resetuje statystyki, wkłada je w historię a my zaczynami nowy Trip.
Czytałem, że niektórzy po zlinkowaniu Trip A ze statystykami spalania – resetują Trip A po każdym pełnym tankowaniu, ciekawy sposób na statystyki, wymaga jednak jazdy od Full do prawie Zero i po każdym tankowaniu Reset Trip A.
Jeszcze raz dzięki!
Vx.
Ja po zlinkowaniu spalania z trip A miałam zakłamane spalanie. Kasuję sobie spalanie za pomocą Info i trip A osobno i spalanie mam prawie 1 do 1 z tym na dystrybutorze.
Sosenka napisał(a):Ja po zlinkowaniu spalania z trip A miałam zakłamane spalanie. Kasuję sobie spalanie za pomocą Info i trip A osobno i spalanie mam prawie 1 do 1 z tym na dystrybutorze.
Dzięki za info, profilaktycznie więc odlinkowuję

Apropo – gratulacje spalania, ja jeszcze takiego nie osiągam ...
na razie wyniki około 6.8 – średnie od wyjazdu z salonu 7.1 – początki były bardziej paliwożerne :–)
Strona 1 z 1