Tutaj się witamy
Witam! Od wczoraj jestesmy posiadaczami mazdy 5 2,0 benzyna z 2008r po lifcie.Przyjechała z Danii i wydaje się byc w doskonałym stanie.To pierwsza mazda w naszej karierze,a kupilismy ją, bo rodzina duża i M5 powinna spełnic nasze oczekiwania.Dodam ,że wozimy tez czasem pieska ponad 70kg wagi.Ostatnio byłem użytkownikiem forum Forda,a wczesniej Voyagera,który sprawiał nieco kłopotów ,dlatego nie było już mowy o powtórnym zakupie,choć na pewno komfort pasażera większy niż w Mazdzie.
Dziękujemy dwóm uzytkownikom forum Duńczykowi i Mariankowi za zdalną pomoc i cenne wskazówki.P
Z zawodu jestem mechanikiem i kiedys prowadziłem nawet swój warsztat ,ale od dłuższego czasu już nie pracuję w zawodzie.Przy swoich autach robię to co da sie w warunkach garażowych i liczę,że na forum w razie potrzeby znajdę bardziej doswiadczonych w Mazdach doradców.Jednak mam nadzieję ,że obsługa ograniczy się do wymiany oleju,filtrów,klocków,itp
.Auto ma pełną historię servisową w ASO i widać ,że do tej pory kłopotów nie było.
Pozdrawiam.
Dziękujemy dwóm uzytkownikom forum Duńczykowi i Mariankowi za zdalną pomoc i cenne wskazówki.P
Z zawodu jestem mechanikiem i kiedys prowadziłem nawet swój warsztat ,ale od dłuższego czasu już nie pracuję w zawodzie.Przy swoich autach robię to co da sie w warunkach garażowych i liczę,że na forum w razie potrzeby znajdę bardziej doswiadczonych w Mazdach doradców.Jednak mam nadzieję ,że obsługa ograniczy się do wymiany oleju,filtrów,klocków,itp
Pozdrawiam.
-
Paweł W-wa
Zapraszamy wszystkich do zaprezentowania swoich samochodów w dziale Nasze Mazdy 
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam Wszystkich.
Mam na imię Bogumił i od niedawna jestem posiadaczem Xedosa 6
. Będę zapewne wiele dopytywał w temacie, gdyż "świeżak" jestem a kto pyta podobno mniej błądzi
.
Pozdrawiam.
Mam na imię Bogumił i od niedawna jestem posiadaczem Xedosa 6
Pozdrawiam.
-
bodziv
Witam wszystkich forumowiczów
. Jestem nowym użytkownikiem choć już wiele razy korzystałem z informacji zamieszczonych przez Was na forum. Postaram się wnieść coś od siebie aby wszystkim nam jeździło się lepiej.
Od Listopada 2016r jestem posiadaczem Mazdy 3 BK z benzynowym silnikiem 1,6 z roku 2005.
Mazda przyjechała do Polski z Włoch i po dziś dzień jestem z niej bardzo zadowolony.
Od Listopada 2016r jestem posiadaczem Mazdy 3 BK z benzynowym silnikiem 1,6 z roku 2005.
Mazda przyjechała do Polski z Włoch i po dziś dzień jestem z niej bardzo zadowolony.
- Od: 25 kwi 2017, 13:09
- Auto: Mazda 3 BK 1,6 Pb/LPG '05
Mazda 2 DE 1,3 Pb/LPG '09
Witam Wszystkich użytkowników
Od niedawna jestem posiadaczem mazdy 3 2009r 1.6 diesel. Mam przy niej troszkę do zrobienia ale traktuję to jako wyzwanie i zamierzam poświęcić jej troszkę czasu z pewnością to forum będzie wręcz niezbędne. Pozdrawiam
Od niedawna jestem posiadaczem mazdy 3 2009r 1.6 diesel. Mam przy niej troszkę do zrobienia ale traktuję to jako wyzwanie i zamierzam poświęcić jej troszkę czasu z pewnością to forum będzie wręcz niezbędne. Pozdrawiam
-
shooterek
Witam wszystkich forumowiczów. Od miesiąca stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy Xedos 9. Autko wymaga lekkiego dopieszczenia...mam nadzieję że forumowicze pomogą
Pozdrawiam wszystkich 
-
michaldrabik
Witam wszystkich Forumowiczów. 
- Od: 30 kwi 2017, 13:57
- Auto: mazda cx7 2.3 turbo 2007 rok automat wersja USA
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Mateusz. Dziś się stałem posiadaczem Mazdy 626 GF 2.5 v6 wersja USA.
- Od: 30 kwi 2017, 19:35
- Auto: Mada 626 GF USA 2.5v6
Hej Witam wszystkich 
Dopisano 3 maja 2017, 19:11:
Hello. Witam wszystkich.
Dopisano 3 maja 2017, 19:11:
Hello. Witam wszystkich.
- Od: 2 maja 2017, 20:30
- Auto: Mazda 6 2007 hatchback 2.0 benzyna +lpg 147km
Witam Wszystkich.
Mam na imię Michał i pochodzę z Torunia, aktualnie mieszkam w Coventry UK.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 sakata, 2004r. GG 1,8 benzyna to moje pierwsze auto w UK.
Muszę w nim troszkę podziałać więc będę potrzebował Waszej pomocy
Jako ciekawostka powiem, że moje auto jest zarejestrowane na 6 osób (nie wiem czy w UK można legalnie wozić w bagażniku-ale z tego wynika, że tak)
p.s. Wrazie miałby ktoś problem z siedzeniem w Jaguarze lub Land Roverze – służę pomocą – pracuje przy ich produkcji ;p
Pozdrawiam
Mam na imię Michał i pochodzę z Torunia, aktualnie mieszkam w Coventry UK.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 sakata, 2004r. GG 1,8 benzyna to moje pierwsze auto w UK.
Muszę w nim troszkę podziałać więc będę potrzebował Waszej pomocy
Jako ciekawostka powiem, że moje auto jest zarejestrowane na 6 osób (nie wiem czy w UK można legalnie wozić w bagażniku-ale z tego wynika, że tak)
p.s. Wrazie miałby ktoś problem z siedzeniem w Jaguarze lub Land Roverze – służę pomocą – pracuje przy ich produkcji ;p
Pozdrawiam
- Od: 3 maja 2017, 13:26
- Auto: Mazda 6 | 2004r | GG | sakata | 1.8i 16V | 120 KM – wersja UK
Witam, dołączam do forum przed zakupem Mazdy RX8, mamy już upatrzony egzemplarz, ostatnie wątpliwości przedstawię w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
ku1fon
Witam wszystkich. Dwa tygodnie temu kupiłem 3-kę z 2004 roku i od tego czasu powoli czytam sobie Wasze rady, doświadczenia i sposoby na rozwiązywanie różnych problemów. Dzięki za wszystkie wpisy, bo na prawdę masę wiedzy przekazujecie! Pozdrawiam. Jacek – Kraków. 
- Od: 27 kwi 2017, 12:55
- Auto: Mazda 3 BK LF
2.0 150KM
Top Sport
Monte Carlo Yellow