Nocny ma teraz przełom w karierze. Pierwsza płyta była super, ale jakoś nie było o niej za głośno. Chłopaki mówili, że materiał na 3 płytę zaczyna się zbierać. Jestem ciekaw co z tego będzie, bo grając tego typu muzykę łatwo przesadzić. Bracia Figo Fagot są chyba tego świetnym przykładem. O ile pierwsza płyta zawierała same hity, tak ostatniej ja osobiście nie mogę słuchać. A może już jestem po prostu za stary na tego typu pastisz...
Czateria...cd
I zwykle po tym się poznaje doświadczonych artystów
Ja mam też takie zdanie o Kulcie, w zasadzie o każdym z projektów Kazika. Koncerty to miód na uszy.
Nocny ma teraz przełom w karierze. Pierwsza płyta była super, ale jakoś nie było o niej za głośno. Chłopaki mówili, że materiał na 3 płytę zaczyna się zbierać. Jestem ciekaw co z tego będzie, bo grając tego typu muzykę łatwo przesadzić. Bracia Figo Fagot są chyba tego świetnym przykładem. O ile pierwsza płyta zawierała same hity, tak ostatniej ja osobiście nie mogę słuchać. A może już jestem po prostu za stary na tego typu pastisz...
Bimbak napisał(a):Ja już nie pije
a ja tam wręcz przeciwnie, napiłbym się jeszcze
Warszawa jak zwykle dała mi w kość bo jak się przegapia zjazdy to potem trzeba się napocić

Morał taki co by zjazdów nie przegapiać :p
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Jeszcze nie byłem w Warszawie żebym nie miał niezaplanowanego zwiedzania
Wczoraj obejrzałem z bliska lotnisko Chopina 

Hehehe mi to się raz zdarzyło jak Hołek się zamotał, na szczeście zwiedzanie było szybkie 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
I teraz zdenerwowałeś posiadaczy mazd bo o ile ty oczyściłeś i pomalowałeś to w maździe po oczyszczeniu pojawiły by się dziury 

Radom-Kozienice – Tuż przed Siczkami.
Jadącego rowerzystę, zaczyna wyprzedzac jakies auto... . Jadąca za nim mazda również przyspiesza i nagle poprzedzające auto, zaczyna gwałtownie hamować mimo, że spokojnie oba auta miały możliwość wykonania bezpiecznie manewru wyprzedzania. Hamująca mazda ucieka na prawy pas (rowerzysta bezpieczny) i sciąga do rowu ;/
Na szczęscie prawy bok bez szkody, felgi nabite ziemią. Szybka regionalna pomoc i autko pojechało dalej w trasę
#chwalesie ze pomoglem

Jadącego rowerzystę, zaczyna wyprzedzac jakies auto... . Jadąca za nim mazda również przyspiesza i nagle poprzedzające auto, zaczyna gwałtownie hamować mimo, że spokojnie oba auta miały możliwość wykonania bezpiecznie manewru wyprzedzania. Hamująca mazda ucieka na prawy pas (rowerzysta bezpieczny) i sciąga do rowu ;/
Na szczęscie prawy bok bez szkody, felgi nabite ziemią. Szybka regionalna pomoc i autko pojechało dalej w trasę
#chwalesie ze pomoglem

-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
ja dziś próbowałem wyciągnąć za pomocą
http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-do-u ... 12324.html (dostałem w prezencie) i próbując 4 razy nie udało się, klej się trzyma lakieru lepiej niż tego elementu z gwintem. za piątym razem złamał się spust pistoletu i przestał przesuwać sztyft z klejem...

Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja tym wyciągnąłem kiedyś wgniecenie progu w MX-3 i niedawno odkurzyłem to jak wygiąłem nieco klapę w Scenicu zostawiając między nią, a budą telefon
Działa bez problemu, ale mój wygląda troszkę lepiej, bo można sobie szerokość ustawić. Pistolet to faktycznie była kupa.
Ehhh, właśnie skończyłem umawiać ojca na wizytę w ambasadzie USA. Co za dramat – pytają czy się ma syfilis i czy planuje się uprawiać prostytucję. Albo czy planuje się akty terroru.
Ciekawie było odpowiadać na pytanie o kraje odwiedzone w ostatnich 5 latach. Wymieniliśmy z grubsza tylko co ważniejsze kraje i wyszło 23 sztuki – już miałem dość klikania i wybierania ich z listy, dlatego nie wymieniliśmy w końcu wszystkich.
Ciekawie było odpowiadać na pytanie o kraje odwiedzone w ostatnich 5 latach. Wymieniliśmy z grubsza tylko co ważniejsze kraje i wyszło 23 sztuki – już miałem dość klikania i wybierania ich z listy, dlatego nie wymieniliśmy w końcu wszystkich.