Czateria...cd
Heh ja dzisiaj do 18 a potem dopiero w czwartek do roboty :p
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Grzyby napisał(a):dobra, trzeba deko snu złapać
Wstawać – do roboty
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jedź – robocie pewnie nie pada 
No chyba, że pracujesz w naszym Tesco – tam pada w środku![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No chyba, że pracujesz w naszym Tesco – tam pada w środku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Urwanie pupy było wczoraj, dzisiaj będzie rzeź niewiniątek – prócz zeznań ludzie chcą listy płac...
Jeden z dzisiejszych klientów mówił, że przed wyjazdem zastanawiał się czy jechać samochodem czy wyciągać kajak.
Deszcz ma wielką przewagę nad śniegiem – nie trzeba go odrzucał łopatami![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeden z dzisiejszych klientów mówił, że przed wyjazdem zastanawiał się czy jechać samochodem czy wyciągać kajak.
Deszcz ma wielką przewagę nad śniegiem – nie trzeba go odrzucał łopatami
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nieźle jest na drogach, dziś wyjechałem wczesniej a byłem 10 minut póżniej niż wczoraj.....a ciekawe jak będzie wyglądała Warszawa na wylotówkach, jak nic dziś musze się urwać o jakiejś 15:30 najpóźniej.....
..::Born To Rise Hell::..
brii napisał(a):Ja tam widzę w prognozach +25C
Patrz w PL
Mi się wyjazd przesunął o jeden dzień, może i dobrze, od niedzieli ma nie padać, przynajmniej pod zachodnią granicą.
W temacie TSi, serwis umywa ręce, w końcu od 100 tyś tylko olej wymienia...
..::Born To Rise Hell::..
Też bym tak zrobił, ale Kachna się zbuntowała bo jak jeździ ze mną Klijem to musi brać aviomarin a jak go bierze to cały czas śpi i nic na wycieczce nie zobaczy 
Do tego bierzemy Dziedzica Pruskiego i Nielota a przez zestaw szelki + kubeł ilość miejsca w Klijo się zmniejszyła i byłoby im dosyć niewygodnie
Serwery MF uznały, że na dziś już chyba starczy roboty
Ale po co?
Do tego bierzemy Dziedzica Pruskiego i Nielota a przez zestaw szelki + kubeł ilość miejsca w Klijo się zmniejszyła i byłoby im dosyć niewygodnie
Serwery MF uznały, że na dziś już chyba starczy roboty

JohnnyB napisał(a):Patrz w PL .
Ale po co?
Ale smutek w tej Częstochowie. Pada i pada...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Pada czy nie, YemTu nie zawodzi 
Rozkmińcie tam kiedy der Bonker 2017 pasuje i czy Laura z bimbrem może spać w domku Prezesa lepiej
Cholera, kolega zaprosił mnie do garażu, posadził na CB 650F i znowu mi się chce na 2 kółka
Rozkmińcie tam kiedy der Bonker 2017 pasuje i czy Laura z bimbrem może spać w domku Prezesa lepiej
Cholera, kolega zaprosił mnie do garażu, posadził na CB 650F i znowu mi się chce na 2 kółka