Mazda6 GG L3-VDT MPS 2006, ~530KM/720Nm P0 BULKI by drozdo
Felgi i nowe opony już na aucie 
Felgi: OZ Prodrive P-WRC2 18x8", ok. 8kg
Opony: Michelin Pilot Sport 4, 235/40R18

EDIT: I po umyciu

Felgi: OZ Prodrive P-WRC2 18x8", ok. 8kg
Opony: Michelin Pilot Sport 4, 235/40R18

EDIT: I po umyciu

Ostatnio edytowano 22 kwi 2017, 19:18 przez drozdo, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 4 cze 2006, 20:11
- Auto: 500+KM 6MPS: https://fb.com/drozdo.6MPS
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Spoko, wiem że są różne gusta (i mój raczej nie bywa w okolicach tych bardziej popularnych) a ja nie robię auta żeby wyglądało tylko żeby robiło robotę 
Jak się ogarnę ze sprzęgłem i nic innego nie wybuchnie to będziemy atakować układ paliwowy i więcej mocy...
Jak się ogarnę ze sprzęgłem i nic innego nie wybuchnie to będziemy atakować układ paliwowy i więcej mocy...
Nie ma co – zaciski zrobiły tu mega robotę i bardzo mi się podoba ta konfiguracja
Mod na duży plus. Pięknie wygląda wypełniona pusta przestrzeń w takiej feldze

P.S. Jaką masz średnicę tarczy

P.S. Jaką masz średnicę tarczy

Również nie pojmuję wyników tego konkursu.Myslę że to kwestia tylko i wyłącznie tego że większość osób nie miała czasu głosować bo jeżdziła po torze (w tym ja) Na ok 400 osób na torze głos oddało zaledwie 45 a zwycięzca dostał 9 głosów
.
MPS na żywo prezentuje się obłędnie.
MPS na żywo prezentuje się obłędnie.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Masz pewnie rację bo ja też w sumie przypadkiem się na konkurs załapałem – nie jeździłem (bo sprzęgło) i sobie mogłem na spokojnie oglądać auta i usłyszałem że konkurs i żeby się ustawiać, to się ustawiłem. Z ponoć 30+ zgłoszeń ustawiło się z 10 aut, oglądających też dużo nie było 
Miałem ten sam problem w zeszłym roku jak jeździłem po torze – wtedy nie miałem czasu nawet pogadać przy czyichś autach więc to rozumiem, taka chyba specyfika zloto-trackdaya
Miałem ten sam problem w zeszłym roku jak jeździłem po torze – wtedy nie miałem czasu nawet pogadać przy czyichś autach więc to rozumiem, taka chyba specyfika zloto-trackdaya
drozdo napisał(a):356x32mm
Dzięki

drozdo napisał(a):taka chyba specyfika zloto-trackdaya
Tak jest w istocie – trudno było nam ruszyć z tą konkurencją, gdyż jedna grupa zjeżdża z toru a druga już się ustawia... Wielu zlotowiczów ma punkt odniesienia do Czaplinka lub Ryk, ale Poznania nie sposób porównać. Musielibyśmy zaczynać grubo przed 6 rano, aby gdzieś wygospodarować miejsce na wspólne zdjęcie, badania kontrolne, odprawę i resztę konkurencji – potem już bardzo ciężko zebrać wszystkich razem

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
stachan napisał(a):drozdo napisał(a):taka chyba specyfika zloto-trackdaya
Tak jest w istocie – trudno było nam ruszyć z tą konkurencją, gdyż jedna grupa zjeżdża z toru a druga już się ustawia... Wielu zlotowiczów ma punkt odniesienia do Czaplinka lub Ryk, ale Poznania nie sposób porównać. Musielibyśmy zaczynać grubo przed 6 rano, aby gdzieś wygospodarować miejsce na wspólne zdjęcie, badania kontrolne, odprawę i resztę konkurencji – potem już bardzo ciężko zebrać wszystkich razemDodam jeszcze, że 10 załóg torowych nie dojechało w ogóle
Może pójść krok dalej i zrobić jakieś głosowanie online w trakcie zlotu, i tak każdy zagląda w telefon, wrzuca fotki na fejsa itd