Mazda3 2.0 Pb, 2007, (otomoto: 6010817743), 18 900, Straszyn.
Strona 1 z 1
Witam, jestem zainteresowany tym samochodem. Ponieważ mieszkam dość daleko od miejsca sprzedaży to bardzo proszę o jakieś opinie o tym ogłoszeniu. jeśli ktoś coś słyszał lub wie na temat tego samochodu lub sprzedawcy to proszę o pomoc.
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-3-i ... 8773b2248a

- Od: 23 kwi 2017, 17:36
Z pewnością do sprawdzenia VIN a na naszym forum mamy taką opinię:
odnośnik do postu
euforiaa napisał(a):Ostatnio przeglądałem z ciekawości otomoto i znalazłem samochód który miałem okazje oglądać.http://otomoto.pl/oferta/mazda-3-skory- ... yxKsn.html
Sprzedający to komis POLCAR ze Straszyna k.Gdańska telefon 795 61 65 75
VIN JMZBK14F681744055
W październiku będąc na pomorzu pojechałem obejrzeć ww egzemplarz. Z ogłoszenia wszystko wyglądało pięknie przebieg zgodny sprawdzony dzięki VIN wiec dodatkowo miałem motywację do obejrzenia. Z Opisu bezwypadkowy. Po wstępnych oględzinach większość ok poza pęknieciem przedniej szyby i wyczyszczoną lub nową chłodnicą co juz mnie zastanowiło. Po podjechaniu do ASO okazało sie ze auto przez chyba 2 lata stało. Pod spodem dramat. Przerdzewiała cała, lały się wszystkie możliwe płyny mechanik nawet nie był w stanie stwierdzić skąd dokładnie i co cieknie wszystko było tak rozchlapane. Patałachom próbującym złożyć ja w całość nawet nie chciało się odkręcać osłony silnika od dołu. Wszystko było porozrywane i przymocowane na trytytki. Dawno nie widziałem takiej prowizorki XD Co oni myśleli ze nie pojade do mechanika przed kupnem ?>Do tego malowane nadkola i zderzaki. Po powrocie do komisu zagotował się silnik bo jak sie okazało lejące sie płyny były miedzy innymi z chłodnicy. Właściciele komisu udawali wielce zdzwiwionych (dobre sobie). Auto po dziś dzień stoi za taką sama cenę. NIE POLECAM!!!
odnośnik do postu
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Strona 1 z 1