Czateria...cd
Nie interesowałem się specjalnie, więc mogę być w błędzie, ale ECU musi zostać, żeby działały zegary, wspomaganie, ABS/ESP i nie wiem, czy np. SRS też nie jest z nim powiązane. Pamiętam, że ogólnie przy swapie były straszne z tym problemy. Może niedawno udało się je ludziom rozwiązać.
the right man in the wrong place...
ravo napisał(a):Ale zarobiłem na nim
i zęby całe
to wtedy właściciel nowy nie dojechał nawet do domu?
Neonixos666 napisał(a):onyx napisał(a): komp z RX + EMU
a to źle?
jak wszystko ma działać to raczej innej opcji nie ma
kurde ale to naprawdę słaby pomysł ? muszę mieć auto z tylną kanapą, może być slick może być gwint i przelot ale musi być w razie W tylna kanapa.
W grę wchodzi finansowo jak i pod względem konkurencyjnośći na zawodach megane rs i rx8 ale z innym silnikiem albo v8:P albo 1.8t albo k20
Dopisano 18 kwi 2017 12:09:
chyba że dalej będę upalał imprezę jak padnie silnik to i tak budżetu nie przekroczę zakupowego
kurde czuje się jak nemi albo loockas pierwszy raz nie wiem co chcę i co mam kupić
W grę wchodzi finansowo jak i pod względem konkurencyjnośći na zawodach megane rs i rx8 ale z innym silnikiem albo v8:P albo 1.8t albo k20
Dopisano 18 kwi 2017 12:09:
chyba że dalej będę upalał imprezę jak padnie silnik to i tak budżetu nie przekroczę zakupowego
kurde czuje się jak nemi albo loockas pierwszy raz nie wiem co chcę i co mam kupić
ravo napisał(a):chcę awdale nie stać mnie na nic więcej niż mam
AWD fajne ale tylko przy odpowiednich napędach i mocy, a do zabawy to RWD w sam raz jest.
ravo napisał(a):albo loockas pierwszy raz nie wiem co chcę i co mam kupić
No, to teraz przeproś za kpiny i proś o wybaczenie
ravo napisał(a):kurde ale to naprawdę słaby pomysł ?
Wiecie, że ja mam świra na punkcie seryjności jako takiej, dlatego do mnie taki swap nie przemawia, bo się po prostu go boję. Mechanikę sobie ogarniam w podstawowym zakresie, ale od grubszych rzeczy muszę liczyć na warsztat i chyba dlatego swapy mnie przerastają. Dlatego w tej kasie (mówimy o 30k) jak chcesz szybko, z potencjałem ale niestety FWD to ja za bardzo konkurencji dla Meg 2 RS nie widzę. Od razu mówię, że nie śledziłem za bardzo starszych samochodów, bo interesowało mnie tylko okolice 10lat i jeżeli chodzi o hothatche to ciężko coś znaleźć seryjnego co będzie szybsze i jednocześnie lepiej się prowadziło od Megany. Może taki ST jak mój po zmianie zawiasu i paru innych pierdoł mógłby dorównać, ale to się już zrobi lekko 40k i pewnie znowu w tej kasie można znaleźć coś lepszego. Dobrze, że ja nie mam przesunięte na tym punkcie jak Ty, bo miałbym jeszcze większy dylemat niż miałem
Może jeszcze Civic TypeR EP3? Mnie się nie podoba (jak na to co kosztuje), ale to powinno być bliżej Twoich klimatów.
Z przeciwnego bieguna – IS200. Bardzo rozwojowe auto. Pod Wrocławiem chyba jest też jakiś kolo który tym masowo handluje więc pewnie i jakieś 1jz się znajdą pod dmuchanko.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
IS200 z większą liczbą źrebaków daje radę jako zabawowóz i na co dzień 
Jak tak dalej pójdzie z pogodą to chyba dzisiaj zarzucę zimówki
Prawie biało już.
Jak tak dalej pójdzie z pogodą to chyba dzisiaj zarzucę zimówki
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Jak tak dalej pójdzie z pogodą to chyba dzisiaj zarzucę zimówki
No jak ktoś się wybrał na letnich w góry na święta i dzisiaj wracał to się zdziwił:
http://korbielow.net/video_news/2017/04/18/
Jakieś uszczelniacze były wymieniane i oliwa przy 202 tyś.
Kolega ma Octavię z przebiegiem 300 tyś , przy 200 tys padł 2.0 TDi – skrzynia oryginał
.
Jutro musze się nim karnąć, od miesiąca nie jeździł
, chyba jeszcze na zimówkach stoi 
Kolega ma Octavię z przebiegiem 300 tyś , przy 200 tys padł 2.0 TDi – skrzynia oryginał
Jutro musze się nim karnąć, od miesiąca nie jeździł
..::Born To Rise Hell::..