JohnnyB napisał(a):onyx napisał(a):JohnnyB napisał(a):Masz rację....przepraszam....
O juz nie fochaj się

Daleko mi od foszenia. Może faktycznie nie powinienem się chwalić, że za serwis auta płace grosze – tylko wtedy jeśli kolega podejmie się serwisu. Nie taki był zamiar. Jednak stawki warszawskie a mechaników u mnie w okolicy nadal odbiegają od siebie, nawet bez znajomości.
Ogólnie mam za dużo wiosen abym nie był w stanie przyznać się do błędu i zrobił to świadomie

.
Dalej chodzi o to czego nie potrafię już bardziej dosadnie napisać. Chyba tylko tak:
Ja grzebię przy aucie sam więc za robotę w żaden sposób nie płacę, koledzy mi załatwiają (tak jak Johnemu) tanio klamoty. Wniosek: Johnny i Nemi przepłacają

Co z tego, że porównuje usługi zawierające co innego.
Cały czas chodzi o to że Twoje porównania były z d.. A nie o Twoje racje czy też chwalenie...
W Warszawie też znajdziesz tanich mechaników takich co mają stawki zdecydowanie niższe nawet niż w WND. Tylko o czym to może świadczyć? Nie potrafią odpowiednio wycenić swojej pracy? Lubia pracę charytatywną? Czy może zdarzają sie fuckupy i w ten sposób są tylko w stanie przyciągnąć klienta? Czy rozpatrują reklamacje? Czy gwarancja jest do bramy?
Nie wiem i nie chce wiedzieć

P.S. Co do uszczelki pod glowice to w IC do tico najtansza kosztuje 38zl