Potrzebuję informacji na szybko,ponieważ wieczorem mam dać znać klientowi czy będę brać od niego zbiornik paliwa czy tez nie.Mój niestety przecieka i rozmowy z różnymi osobami na temat jego łatania zbiegały się do wymiany.Nie wiem czy faktycznie nie ma możliwości pozbycia się nieszczelności,bo się na tym nie znam czy też mechanikom,u których byłem po prostu nie chce się tego ogarniać
Zbiornik paliwa,różnice przed i poliftowe.
Strona 1 z 1
Witam.
Potrzebuję informacji na szybko,ponieważ wieczorem mam dać znać klientowi czy będę brać od niego zbiornik paliwa czy tez nie.Mój niestety przecieka i rozmowy z różnymi osobami na temat jego łatania zbiegały się do wymiany.Nie wiem czy faktycznie nie ma możliwości pozbycia się nieszczelności,bo się na tym nie znam czy też mechanikom,u których byłem po prostu nie chce się tego ogarniać
I tu mam pytanie do mądrzejszych ode mnie.Moja mazda jest przedliftowa 2.0 D 90KM z 2000r a gość,z którym pisałem n/t zbiornika posiada Mazdę na części poliftową z 2003r DITD Czy ten zbiornik będzie pasować do mojej Mazdy.Czy jeżeli będzie pasować,to czy będę musiał wymieniać też pompę paliwa i czy rzeczona pompa będzie pasować z mojego zbiornika do przekładanego z ditd.Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedź.Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam.
-
Smus
Nie ma pompy paliwa w zbiorniku, co do zbiornika to nie znalazłem żadnej informacji żeby były w nim jakieś zmiany.
Dzięki .A ja
szukałbym pompy.Tak to jest,jak się przesiada z benzynki na diesla.Pozdrawiam.

-
Smus
Strona 1 z 1