Czateria...cd
A no tak, teraz rejestracja... W sumie to w tej chwili sugerowałbym się przede wszystkim zasięgiem, potem ofertą. Prepaid z mobilnym netem ma chyba każdy operator. Z zasięgami LTE bywa różnie...
Możesz kupić bez rejestracji, ale karta niezarejestrowana nie będzie działać. Imho najłatwiej i najszybciej jest kupić kartę w punkcie sprzedaży (kiosku, etc.) i tam od razu – pokazując dowód tożsamości – zarejestrować. Po zakupie karty bez rejestracji trzeba później jechać do punktu obsługi klienta lub wzywać kuriera. Ewentualnie, jeśli masz już konto z zarejestrowanymi/potwierdzonymi danymi (czyli inną kartą), można do niego dopisać nową kartę – tak to działa przynajmniej w przypadku VMP.
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):kiosku, etc.
Da się już zarejestrować? Ogarnęli GIODO? Bo to był główny powód z którego z większości kiosków i saloników prasowych poznikały startery bo ich zakup z tego miejsca nie miał sensu i tak musiałeś biegać do salonu operatora.
Paweł napisał(a): Ewentualnie, jeśli masz już konto z zarejestrowanymi/potwierdzonymi danymi (czyli inną kartą), można do niego dopisać nową kartę – tak to działa przynajmniej w przypadku VMP.
W Play też tak jest. Chyba najwygodniejsza metoda.
Mogę potwierdzić że rejestracja przebiega szybko i bez problemu, mamy taką możliwość w dwóch sklepach i dostajemy całą złotówkę za zarejestrowanie 

Musieliście rejestrować bazę w GIODO samodzielnie czy jakaś umową o ochronę danych z operatorem? ABI pewnie świadczy dla Was operator, bo gdyby koszt był po Waszej stronie to by ci tych złotówek za rejestrację w miesiącu raczej zabrakło.
Ja kiedyś poszedłem do Orange kupić starter to mi sprzedać nie chcieli samej karty. Tylko z telefonem lub z akcesoriami (ładowarka, powerbank, etui)... Poszedłem obok do rtv euro, kupiłem starter za 5zł i wróciłem do Orange zarejestrować (wtedy się w sklepie jeszcze nie dało).
Ja kiedyś poszedłem do Orange kupić starter to mi sprzedać nie chcieli samej karty. Tylko z telefonem lub z akcesoriami (ładowarka, powerbank, etui)... Poszedłem obok do rtv euro, kupiłem starter za 5zł i wróciłem do Orange zarejestrować (wtedy się w sklepie jeszcze nie dało).
Szymon napisał(a):Te, a Scenica się wstydzisz, czy co?
Powiedział ten który nie założył wątku o Skodzie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Dzieki za kierunki i propozycje 
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Szymon napisał(a):Poza tym wątek o Skodzie na 15" i kołpakach miałby tu rekord wyświetleń zapewne
Codziennie bym zaglądał

Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Szymon napisał(a):Poza tym wątek o Skodzie na 15" i kołpakach miałby tu rekord wyświetleń zapewne
Codziennie bym zaglądał
Multiplę poka lepiej