Czateria...cd
Xenocyd napisał(a):Ogólnie wychodzi przycieranie puchą powoli, zaczyna puszczać spaw na rozgałęzieniu – obawiam się, że łatwo się naprawi
Ja to bym nie pogardził jakby się na kanale MG Motorsport pojawił jakiś legaś
Wujek chce kupić i30 cw 1.6 CRDI zna to ktoś? jakieś opinie?
Nowy czy używka ?
Jak używka, to chyba lepiej kijankę, trochę lepiej w środku. Silniki te same.
Jesli nowe, to nowy Hyundai jest całkiem podobny do Golfa
.
Jesli nowe, to nowy Hyundai jest całkiem podobny do Golfa
..::Born To Rise Hell::..
ja jeźdizłem wszystkimi Ceedami, Do liftu było ciężko, jak początek produkcji to Hyundai jest lepszy. Po ierwszym lifcie było już lepiej dla Kianki. Hyundai jest też w sumie OK. Ma lepszą gwarancję.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Nowy czy używka ?
Jesli nowe, to nowy Hyundai jest całkiem podobny do Golfa.
Używka gdzieś 2008r
Przez dwa miesiące miałem wypożyczonego Hyundaia i40. Kombi z silnikiem chyba 1.7 crdi w automacie. Auto katalogowo wychodziło jakieś kosmiczne pieniądze – coś około 140 tysięcy. Moim zdaniem dramat, zaczynając od silnika i skrzyni, przez jakość plastików po prowadzenie. Nie mam pojęcia jak jest z i30 ale tamten był padaką i nie wiem dlaczego ludzie są skłonni płacić takie pieniądze, za tego typu auto...
Ja mam tylko doświadczenie z Venga, ale to znowu auto za 40-kilka tysi i szczerze mówiąc naprawdę auto warte swojej ceny. Teść ma już 7 lat ten samochód i złego słowa nie można powiedzieć. Do tej pory zepsuł się tylko przełącznik od wycieraczek.
A ja od soboty potestuję w ramach auta zastępczego Mitsubishi Outlander, 2.0 benzyna z ASB.
Najpierw mi Warta dała opcję wynajmu auta do 190zł/dobę w jednej w trzech wypożyczalni z jakimi współpracują.
To ich wyśmiałem bo poszukałem auta więcej niż 5 osobowego i ceny mi się jakoś nie zazębiły
No i szybciutko zmienili kwotę za wynajem 
W sumie miałem ochotę na Sharana (te nowe mają) żeby na własnej skórze mieć porównanie z Voyagerem, ale akurat nie mają. No i diesel z manualem jakoś mi już nie leży...
Najpierw mi Warta dała opcję wynajmu auta do 190zł/dobę w jednej w trzech wypożyczalni z jakimi współpracują.
To ich wyśmiałem bo poszukałem auta więcej niż 5 osobowego i ceny mi się jakoś nie zazębiły

W sumie miałem ochotę na Sharana (te nowe mają) żeby na własnej skórze mieć porównanie z Voyagerem, ale akurat nie mają. No i diesel z manualem jakoś mi już nie leży...