Czateria...cd
Się ubierz 
Załatwiłem se z rana przegląd subaraka, najdziwniejszy na jakim bylem – kolo kazał zapalić światła, sprawdził vin, wlazł pod auto zobaczyć czy sucho i koniec.
Wydech się kończy powoli, mam usprawiedliwienie dla szukania nowego, haha.
Załatwiłem se z rana przegląd subaraka, najdziwniejszy na jakim bylem – kolo kazał zapalić światła, sprawdził vin, wlazł pod auto zobaczyć czy sucho i koniec.
Xenocyd napisał(a):najdziwniejszy na jakim bylem – kolo kazał zapalić światła, sprawdził vin, wlazł pod auto zobaczyć czy sucho i koniec
Zapraszam do nas na pewną stację. Auta poniżej 10 lat po prostu przejeżdzają przez rolki żeby je komputer zarejestrował i tyle
Dzisiaj Kult Akustik

Albo walka o klienta,Chrzanów duży nie jest a stacji więcej jak Kościołów w obrębie 5 km mam chyba z 6.
Szwagier kupił opony do bmw (uniroyal
)Przekładka 17" w Krakowie 140zl 
Szwagier kupił opony do bmw (uniroyal

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja na Lubelszczyźnie w ubiegłym roku dostałem za przegląd płyn do felg (ojciec w ubiegłym tygodniu na innej stacji dostał alkomat).
Nawet działa mój płyn, ale ma wadę. Śmierdzi jak bardzo spocona pacha. Zawsze mam stres, że ktoś z sąsiadów będzie przechodził i pomyślą, że to ode mnie tak wali. Jeszcze następnego dnia to czuję, jak przechodzę obok auta.
Nawet działa mój płyn, ale ma wadę. Śmierdzi jak bardzo spocona pacha. Zawsze mam stres, że ktoś z sąsiadów będzie przechodził i pomyślą, że to ode mnie tak wali. Jeszcze następnego dnia to czuję, jak przechodzę obok auta.
Xenocyd napisał(a):Wydech się kończy powoli, mam usprawiedliwienie dla szukania nowego, haha.
Jakiś ciekawy customowy?
Xenocyd napisał(a):Załatwiłem se z rana przegląd subaraka, najdziwniejszy na jakim bylem – kolo kazał zapalić światła, sprawdził vin, wlazł pod auto zobaczyć czy sucho i koniec.
nie chciał wjeżdżać na rolki z powodu visco
ja jak pojechałem imprezą to wziął kluczyki przejechał się i powiedział że jest wszystko ok
buheheheh
ravo napisał(a):nie chciał wjeżdżać na rolki z powodu visco
no tak tak, ale zabawnie to wyglądało – wylazł "o subaru, proszę zapalić światła po kolei, proszę podnieść maskę, przoszę przejechać na koniec ścieżki"
ravo napisał(a):ja jak pojechałem imprezą to wziął kluczyki przejechał się i powiedział że jest wszystko ok
po prostu pojeździć sobie chciał

slisman napisał(a):akiś ciekawy customowy?
no ale aż tak to się nie sypie żebym na już musiał mieć nowy, da się jeszcze zreanimować, więc raczej przez lato i okres postoju auta w garażu wiele się nie wydarzy w tym temacie
Wiesz, na felgach z przebiegiem 8.000 km jeszcze się tak nie czepia i na bezdotykowej można spokojnie zazwyczaj umyć. Ingerencji takiego płynu potrzebowały dwa razy jedynie – po zmianie opon, bo były ubrudzone tym smarowidłem wulkanizatora.
W Mazdzie było dużo gorzej – tam, jak to w autach tej marki, była już zaawansowana łuszczyca, więc podatność na wybrudzenie była bardzo duża.
W Mazdzie było dużo gorzej – tam, jak to w autach tej marki, była już zaawansowana łuszczyca, więc podatność na wybrudzenie była bardzo duża.
Xenocyd napisał(a):Wydech się kończy powoli, mam usprawiedliwienie dla szukania nowego, haha.
Od zawsze mi fajniejszy wydech do Subaraka chodził po głowie, ale Kasia za każdym razem mnie prostowało i mi mówiła: "Głupi jesteś? Kup coś do motocykli lepiej!"

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Od zawsze mi fajniejszy wydech do Subaraka chodził po głowie
ja tylko zapytałem, czy przesadą byłoby mieć bardziej bulgoczący wydech i usłyszłem, że nie
Ogólnie wychodzi przycieranie puchą powoli, zaczyna puszczać spaw na rozgałęzieniu – obawiam się, że łatwo się naprawi
Dętkę sobie na rurkę wydechową załóż
.
Ja walcze z wydechem w Mini, nietstey bede musiał predzej czy póżniej go zmienić. Wolałbym później. Przeciagam to w czasie, może to już nie będzie moje zmartwienie tylko przyszłego właściciela. Plan jest aby w październiku go puścić w Polskę, aczkolwiek żona jeszcze tego planu nie zna
Ja walcze z wydechem w Mini, nietstey bede musiał predzej czy póżniej go zmienić. Wolałbym później. Przeciagam to w czasie, może to już nie będzie moje zmartwienie tylko przyszłego właściciela. Plan jest aby w październiku go puścić w Polskę, aczkolwiek żona jeszcze tego planu nie zna

..::Born To Rise Hell::..