Czateria...cd
Jakby tylko gniło to ok, ale generuje jeszcze koszty w postaci OC...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a): Lepsze cokolwiek niż patrzeć jak to gnije i w końcu zezłomować.
prawda , ale evo 6 tme raczej bys nie złomował/
mam dwa takie jdm
-
sti
Tak, kilka tysi każdy kręci nosem że blacharka do roboty (no [tiit] to 20 letni opel) że dużo pali, wysokie OC itd..., starszy stateczny pan nie kupi bo za stary, młody gniewny by chciał zniżkę na LPG, a poza tym to nie jest moje auto.
–
Nemi specjalnie dla Ciebie, żebyś wiedział że czasem może być normalnie
–
Nemi specjalnie dla Ciebie, żebyś wiedział że czasem może być normalnie
Stała pod ścianą prężąc kakao
loockas napisał(a):a tam. Jakiego auta bym nie kupił to mnie każdy straszył. VR5 kompresji nie trzyma, łańcuch urywając się rozpiernicza wałki, dCi się rozleci bo to francuz, wtryski boscha drogie, TCi egzotyczne i wysilone, bla bla. Wszystko jeździło i jeździ.
hej, w VR5 wymieniłem łańuch bo rzęził konkretnie już
Przyjechałem na chwilkę do starego biura i dostłaem flaszkę rumu i mocny uścisk dłoni całej góry firmy. Do tego info że jak coś to miejsce czeka
..::Born To Rise Hell::..
Loockas (Mirek) handlarz 
Loockas (Mirek) handlarz
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):hej, w VR5 wymieniłem łańuch bo rzęził konkretnie już
Ale rozrząd się nie posypał jeszczeIle tam było nalatane jak Ci sprzedawałem? 220?
Loockas (Mirek) handlarz
onyx napisał(a):Loockas (Mirek) handlarz
Jak sprzedawałem to rzęziła skrzynia, nie rozrząd
ravo napisał(a):Loockas nie dołożyłem prawie nic
Spoko, wierzę. Nie rozumiem tylko po co próbujesz na siłę porównywać te samochody. Dla mnie to dwie różne bajki i dwie epoki. O zastosowaniu nie wspomnę, bo ja nie umiem jeździć i się do tego przyznaję
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):hej, w VR5 wymieniłem łańuch bo rzęził konkretnie już
Ale rozrząd się nie posypał jeszczeIle tam było nalatane jak Ci sprzedawałem? 220?
Nie wiem ile zdjąłeś
Włożyłem 2 tyś PLN, sprzedałem 1300 drożej jak kupiłem
Fajne auto w sumie było
JohnnyB napisał(a):wyjechałem za granice Imielina, zacząła "schodzić skóra" z lakierowanej pastą kierownicy
hihi, ale tej pasty to używałem od samego początku. Z resztą handlarz też bo o jej istnieniu przekonałem się zaraz po zakupie jak wyczyściłem kierę specyfikami od grzyba i zrobiła się szara. Generalnie auto się wydawało zadbane, ale strzelam, że tam mogło być więcej nakręcone niż to co pokazywał licznik.
Nie twój, nie mój problem
.
Auto było OK. Troche pojeździłem nim. Nie da się ukrć że było wygodne i grzało w pupę
.
Aczkolwiek więcej VR5 bym już nie kupił
.
P.S. ciekawe jak daleko zajechał nowy właściciel L3 :
Auto było OK. Troche pojeździłem nim. Nie da się ukrć że było wygodne i grzało w pupę
Aczkolwiek więcej VR5 bym już nie kupił
P.S. ciekawe jak daleko zajechał nowy właściciel L3 :