nakładki nadkoli 323f bj
Strona 1 z 1
Jeśli mówicie o takich plastikowych naklejanych na rdze na nadkolach to z tego co widziałem na mieście.. wyglądają beznadziejnie i nic nie dają (bo przecież rdza i tak się rozwija, więc kwestia czasu jak wyjdzie nad nimi)..
tomsimondj napisał(a):Jeśli mówicie o takich plastikowych naklejanych na rdze na nadkolach to z tego co widziałem na mieście.. wyglądają beznadziejnie i nic nie dają (bo przecież rdza i tak się rozwija, więc kwestia czasu jak wyjdzie nad nimi)..
Przy założeniu że są one plastikowe...
Z tego co wiem, wykonane są z blachy,dopasowanie kiepskie,montaż na klipsy i taśmę dwustronną. Rant błotnika (który najbardziej rdzewieje) w 70% odkryty,nic się nie ukryje. Można zamówić takie do lakierowania (zamówiłem,przymierzyłem,przeżegnałem się
-
rav 75
Z metalu też już robią.. masakra.. lepiej dołożyć te pieniądze do skarbonki z napisem "blacharz" i zbierać.. w sumie one mogą tylko pogorszyć sytuację gdy woda jeszcze gratisowo będzie zatrzymywać się na nich..
Strona 1 z 1