Czateria...cd
W sumie zmienić lusterka,posciągac znaczki z kuniem , założyć ładne koła i why not.MR2 to dobre auto.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
A ja bym bujał z kuniem na masce i tak wieśniaki się nie znają to niech zazdraszczają
.

nemi napisał(a):Wyobrażacie sobie ile taka przeróbka musiała kosztować czasu, krwi i pieniędzy? Masakra.
Są gotowe zestawy do przeróbki MR2
Albo seryjne MR2 albo ładnie zrobiona replika Ferrari, wszystko pomiędzy to ulep.
Bimbak napisał(a):Zawsze mnie to zastanawiało ponieważ był taki okres czasu kiedy mr2 mk2 było droższe od 348. Wiem bo bardzo chciałem wtedy mieć mr2 mk2
To na prawdę ciekawe. Ile kosztowały tanie 348? 20 tys? Z tego co czytam to stare ferrari to trochę udręka serwisowa w dzisiejszych czasach a fejm jednak ciut mniejszy niż topowe modele V12 jak 512 czy 550.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dzisiaj rano był rzeczoznawca. Przed chwilą dostałem kosztorys. W pierwszej chwili – dobrze ze chociaż na tyle wyceniono. Potem patrzę, patrzę i coś mi się przecinki nie zgadzają.... A w zasadzie wystarczy wymienić klapę.
Wychodzi na to że klocek jest idealnym autem do odszkodowań....
Wychodzi na to że klocek jest idealnym autem do odszkodowań....
Widuje w Poznaniu na żywo.W porównaniu do colta CC to jest piękny .W colcie nie widać gdzie przód a gdzie tył jest,ino po kolorze lamp idzie poznac 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
loockas napisał(a):Jest tak paskudny, że aż bym go chciał.
O Multipli też tak mówisz?

Multipla jest śliczna.
Tych windów od groma na allegro, a na drodze jeszcze nie widziałem.. To znaczy, że z ludźmi nie jest jeszcze tak źle.
Dla jaj bym się tym przejechał
Tych windów od groma na allegro, a na drodze jeszcze nie widziałem.. To znaczy, że z ludźmi nie jest jeszcze tak źle.
Dla jaj bym się tym przejechał