Czateria...cd
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ale to tak jest prawie z każdym rodzajem samochodów. W zimie na pewno trudniej sprzedać/kupić. Raz, że pogoda do bani na oględziny, a dwa że dzień krótki.
U mnie telefoniada za laguną zaczęła się dokładnie od weekendu w którym się zrobiło ciepło. Jak wystawiałem to jeszcze śnieg leżał.
Kwiecień/Maj to chyba taki w miarę dobry okres. Sporo ludzi chce zmienić auto przed wakacjami.
U mnie telefoniada za laguną zaczęła się dokładnie od weekendu w którym się zrobiło ciepło. Jak wystawiałem to jeszcze śnieg leżał.
Kwiecień/Maj to chyba taki w miarę dobry okres. Sporo ludzi chce zmienić auto przed wakacjami.
Bimbak napisał(a):Bo kupowanie roadstera przed sezonem jest jak kupowanie prezerwatym po stosunku. Jednocześnie za późno i za wcześnie.
no co prawda, to prawda.
loockas napisał(a):Kwiecień/Maj to chyba taki w miarę dobry okres. Sporo ludzi chce zmienić auto przed wakacjami.
ta, na sprzedaż Skody na pewno
Dopisano 24 mar 2017 13:08:
buahahha, 116.000 przebiegu. Chyba gościu jeździł w rękawiczkach z papieru ściernego

Szymon napisał(a):Ale z roadsterem będzie specyficznie, jak Bimbak gada.
No to zależy. Weź pod uwagę, że tak samo kogoś może palić ze sprzedażą jak Ciebie z zakupem. Pomijając, że kogoś ciśnie finansowo, to generalnie ludzie sprzedają samochód by kupić sobie lepszy i też go zwykle chcą "na sezon/urlop". Nie żebym się mądrzył bez sensu, ale po prostu widzę co się w firmie dzieje. Co drugi siedzi i otomoto przegląda bo by zmienił juz furę/motur
Nie wiem jak kierownica w MX-5 ale jak sprzedawaliśmy MPS miał przebieg około 60 tysięcy, a kierownica wyglądała 10 razy gorzej niż w mojej E91 przy przebiegu 180 tysięcy. Skóra na kierownicy tam jest beznadziejna.
Loockas tu masz fajne gt.Buda praktycznie nowa,zrobione wszystko tip top,kasy na w uuuj paliwa by jeszcze że zostalo
.No i mógłbyś zostawić sobie tabliczkę
viewtopic.php?f=78&t=197841
viewtopic.php?f=78&t=197841
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le