Mazda3 MPS BL L3-VDT '10 – Wujekbob
Widzę się zbroisz  Będziesz to chyba z miesiąc zakładał!
 Będziesz to chyba z miesiąc zakładał!

- 

& Marta

- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
 MazdaSpeed 3 BK '08
KMBak napisał(a):wujekbob1103 napisał(a):przeróbki przednich halogenów
Na DRL?
Nie taka małe skromna przeróbeczka.
Już bym montował ale nie mam AP
Dzięki czekam na pogode i z parę dni wolnego to coś pomontuje   

Po supportach z JBR okazało się że jednak mam OCC JBR przez co jestem mega zadowolony. Trzeba jeszcze zamówić JBR Oil Catch Can VTA Kit i będziemy działać

Po supportach z JBR okazało się że jednak mam OCC JBR przez co jestem mega zadowolony. Trzeba jeszcze zamówić JBR Oil Catch Can VTA Kit i będziemy działać
Wujek  – wiosna za oknem  coś powalczyłeś , podjedziesz pochwalisz się ?

VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
		Wytrzymaj prezesie parę dni jak założę eibacha i felgi teraz poszukuje jeszcze nakrętki (najlepiej kute) bo chudy mi podpowiedział że JR nie są do końca kute. Kolor Neo Chrome  

Nie są, wiem co mówię miałem dwa zestawy. W obu główki łamały się jak zapałki ponieważ były aluminiowe a potem końcówki zostawały na szpilkach i ciężki problem aby ściągnąć koło.
Olrzyn był na wakacjach cza było go atakować o nakrętki

Olrzyn był na wakacjach cza było go atakować o nakrętki
Chciałem kute ale chyba zdecyduje się na alu Mishimoto  Neo Chrome 
 co wy na to
 co wy na to

co wy na to
 co wy na toEibachy założone ciut niżej i sztywniej wiec jestem mega zadowolony, na dniach felga i nakrętki JR

Witam przedstawiam wam moją pracowitą sobotę i troszkę niedzieli   

Pierwsze to walka z wychodzącym rudym, gdzieniegdzie zaszlifowane i zapaćkane preparatem do podwozi oraz zalane profile.
Walka z halogenami czyli rami poszły w czerń z lekkim połyskiem natomiast dame halogeny oklejone folią kameleon.
Do tego Felga nakrętki i przymiarki do tylnego dystansu 20mm.

Pierwsze to walka z wychodzącym rudym, gdzieniegdzie zaszlifowane i zapaćkane preparatem do podwozi oraz zalane profile.
Walka z halogenami czyli rami poszły w czerń z lekkim połyskiem natomiast dame halogeny oklejone folią kameleon.
Do tego Felga nakrętki i przymiarki do tylnego dystansu 20mm.
dozuje i tsedzi te bajery , cała zimę na e-bayu przesiedział  nakupował i teraz modzi w wolne weekendy

VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
		Dzisiaj madzia była glinkowana, pozbyłem się dzięki temu plamek po asfalcie i innych nichcianych brudkach na lakierze, do tego zbieżność choć nadal lekko ściąga w prawo więc trzeba na poprawkę jechać, na Eibachu już siadło więc na dniach zamawiam dystanse 20mm. No i jednak nie podobają mi się przeciwmgielne w kolorze kameleon więc folia do kosza a będą za to lekko przyciemnone i prawdopodobnie przerobione na światła do jazdy dziennej (pomysł podsunięty przez kolegów z ostatniego zlotu)
NO i 170 tys zleciało

NO i 170 tys zleciało
A dzisiaj dzień dystansów. Założone dystanse 22mm i koło fajnie na zero wyszło do tego zabezpieczenie antykorozyjne gdzie się dało, dużo miedzi i short shifter po malowaniu proszkowym. Działamy.
A jutro wielki dzień wyprawa do Max Ton designe i zakładamy w końcu splittery nawet wypolerowałem końcówki do fotek hehe
 nawet wypolerowałem końcówki do fotek hehe

A jutro wielki dzień wyprawa do Max Ton designe i zakładamy w końcu splittery
Felgi normalnie weszły na dystans? Ori śruby delikatnie wystają   myśle nad dystansem, a nie za bardzo chcę wybijać ori śruby
  myśle nad dystansem, a nie za bardzo chcę wybijać ori śruby  

- Od: 25 lip 2015, 11:38
- Auto: Mazda3 BL LF 2009/10 2.0 DISI 151km Blue
 viewtopic.php?f=332&t=184357
@up masz po-lift. W zasadzie technicznie nic się nie zmieniło. Ale wizualnie wewnątrz kilka rzeczy. Zegary, listwy wykończeniowe, podświetlane listwy progowe wypadły ze standardu i pewnie jeszcze kilka drobiazgów...

- 

Blue inside & red outside!

- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
 Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011