Hejka!
Jakoś ostatnio ucichłem, bo niewiele się z autem działo

Bardziej aktywny byłem w dziale Y6. Jedyne co to zakupiłem matę do bagażnika oryginalną Mazdy i powymieniałem parę rzeczy:
– wymiana olejów, filtrów przy przebiegu 156 tyś (jak ten czas leci ...)
– dokładny przegląd samochodu – przewód olejowy, turbina itd. Wszystko w najlepszym porządku!
– wymiana elektrozaworu sterowania turbiną
– wymiana pompy wody na gwarancji – ostatnio wymieniałem w listopadzie i podczas wymiany oleju okazało się, że jest delikatny wyciek – wymiana dokonana bezkosztowo w JapanTech Wrocław za co im dziękuję

– samochód został porządnie umyty i odkurzony w Detail Garage Wrocław dzisiaj, wiec wrzucę aktualne zdjęcia

Mam parę elementów do poprawek lakierniczych, więc jak ktoś zna dobrego lakiernika w okolicach Wrocławia to chętnie poproszę o kontakt. Po zrobieniu tego planuję zostawić w Detail Garage auto na kilkuetapowe odświeżanie lakieru. Panowie tam potrafią zdziałać cuda!
btw jeśli jakiś admin może wstawić link do mojego motostata w podpis to będę wdzięczny:
http://www.motostat.pl/vehicle-stats/78877 – dodatkowo nie wiem czy mogę sam sobie podlinkować adres do mojego tematu pod avatarem, wie ktoś?
Poniżej efekty:

- Po mały myciu :)

Pozdrawiam