Czateria...cd
Turbo i LPG to nic nadzwycajnego, ofpowiedni reduktor, szybkie wtryskiwacze i ktoś kto to dobrze wystroi i auto w całym zakresie pojeździ na LPG, bez pomagania sobie PB.
..::Born To Rise Hell::..
Beny, top down był już w tym roku 3 razy, pierwsze 300 km po zimie zrobione, to postanowiłem wydać pieniądze 
Będzie powłoka ceramiczna.
@Bimbak, a taka tam miejscówka niedaleko roboty z zakręconym kolesiem.
Będzie powłoka ceramiczna.
@Bimbak, a taka tam miejscówka niedaleko roboty z zakręconym kolesiem.
Mnie ostatnio powłoka UNCr męczy.
350zl można dwa auta obleciec a z testów wychodzi ze min rok spokoju.
http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f= ... ead#unread
350zl można dwa auta obleciec a z testów wychodzi ze min rok spokoju.
http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f= ... ead#unread
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Xenocyd napisał(a):Będzie powłoka ceramiczna.
Co Cię do niej przekonało? Jaka dokładnie?
Wielu klientów na to się skusiło owego czasu, ale nikt nie ponawia nakładania a znowu klient który ją nakłada jak go spytałem czy warto to powiedział, że szkoda piniądzów i że lepiej częściej wosk nakładać albo najlepiej okleić furę

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Gib napisał(a):się można naciąć
a jaki potencjał
Dziś naprawiona opaska na osłonie przegubu i jest już git
ravo napisał(a):Mówiłem o mx5 jeśli chodzi o felgi
Ja sobie cenię ich pancerność i fakt, że w ludzkich pieniądzach prawie żadna aftermarketowa 16" nie ma czego szukać ze swoją wagą w porównaniu z seryjnym enkeiem
Maćku, cena w stosunku do wosku w promocji
W piątek dostanę furgon to podotykam co to się porobiło.
loockas napisał(a):Paweł, co o tym myślisz? Trochę się boję takich rzeźb, ale może niepotrzebnie
Nawet pomijając kwestie LPG i ryzyka związanego ze swapem (choć silniki są tak podobne, że jest to rabialne), mimo wszystko odpada. Szukałbym tylko wersji z pakietem CUP: Inna pompa hamulcowa, mocniejsze osie kół w tylnej belce, inny program ESP, ABS-u i wspomagania kierownicy, zlikwidowany BAS. Sprężyny i amortyzatory pomijam... Wolałbym też nadwozie 3d, bo jest oryginalnie brzydkie, a w 5d druga para drzwi wprowadziła stylistyczny kompromis.
Reasumując, wszystko bez pakietu/wersji CUP/F1 – zarówno w przypadku megane, jak i clio – pozostawi niedosyt, kiedy lepiej poznasz temat.
Kurczę. Chyba na niezłą minę wpakowałem się z tym JAPOŃSKIM, tfu, silnikiem w espasie :/.
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):Chyba na niezłą minę wpakowałem się z tym JAPOŃSKIM, tfu, silnikiem
Hehe. Jak na ironię w 166 trzeba uważać na montowane w Dieslach JAPOŃSKIE automaty