Czateria...cd
Ogólnie rzecz ujmując PH1 to lata 90-te, PH2 to już 2000+ praktycznie pod każdym względem. Łączy je tylko buda i mechanika. Różnica w masie niewielka, ale na korzyść PH1, sterowanie przepustnicą w PH1 linką, ale elektronika w PH2 zła nie jest. PH1 nie ma ESP i ma gorszy ABS, chociaż łatwiej w nim motać z korektorem siły hamowania, PH1 ma jedną lambdę, PH2 dwie. Komp w PH2 zmienia odcinkę zależnie od biegu w PH1 nie. Nie ma to dużego znaczenia ale w PH2 jest lepsze wygłuszenie (ale i tak jest szczątkowe).
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Ogólnie rzecz ujmując PH1 to lata 90-te, PH2 to już 2000+ praktycznie pod każdym względem. Łączy je tylko buda i mechanika. Różnica w masie niewielka, ale na korzyść PH1, sterowanie przepustnicą w PH1 linką, ale elektronika w PH2 zła nie jest. PH1 nie ma ESP i ma gorszy ABS, chociaż łatwiej w nim motać z korektorem siły hamowania, PH1 ma jedną lambdę, PH2 dwie. Komp w PH2 zmienia odcinkę zależnie od biegu w PH1 nie.
czyli do grubego upalania lepsza baza to ph1 a jako dupowóz raczej ph2
Wiem wiem ... drocze się tylko :p
Podoba mi się po prostu że tak troche przypadkowo i powoli mały wyścig zbrojeń mamy na forum hehe
Ale auto samo nigdy nie pojedzie. Liczy się kierowca i opony.
Podoba mi się po prostu że tak troche przypadkowo i powoli mały wyścig zbrojeń mamy na forum hehe
Ale auto samo nigdy nie pojedzie. Liczy się kierowca i opony.
Ostatnio edytowano 15 mar 2017, 12:44 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
onyx napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/renault-clio-sport-ph1-169km-2000r-166100km-przebiegu-ID6yMVBw.html
Kurde fajne to to
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
onyx napisał(a):Bimbak napisał(a):Taką mam cichą nadzieję że uda się z tej gustownej portmonetki bez dużego nakładu wyścigowe gacie uszyć
Zawias już wybrałeś?
Jeszcze chwilkę ... potrzebuję kasy na górkę żeby za jednym zamachem ewentualne wymiany eksploatacyjne ogarnąć. Będzie kasa będę wybierać.
Pozdrawiam, Tomek
Miał ktoś do czynienia z wyzabkowanymi oponami lub umie rozpoznać?
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6748818135 te gumy chce kupić szwagier do bmwx3 ale na moje oko to ten bieżnik jest raz wyższy raz niższy. Czy tak ma być?

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Bimbak napisał(a):onyx napisał(a):Bimbak napisał(a):Taką mam cichą nadzieję że uda się z tej gustownej portmonetki bez dużego nakładu wyścigowe gacie uszyć
Zawias już wybrałeś?
Jeszcze chwilkę ... potrzebuję kasy na górkę żeby za jednym zamachem ewentualne wymiany eksploatacyjne ogarnąć. Będzie kasa będę wybierać.
Ok
Beny, wyząbkowane raczej na 99% nie są
Lato już na aucie,
Łudziłem się że sezon zakończe bez kapcia. Jedna opona dwa wkręty, ale ciśnienie trzymała....
Kurde, gdyby nie mieszkanie, też bym jakieś Seicento Sporting kupił
Łudziłem się że sezon zakończe bez kapcia. Jedna opona dwa wkręty, ale ciśnienie trzymała....
Kurde, gdyby nie mieszkanie, też bym jakieś Seicento Sporting kupił
..::Born To Rise Hell::..